Free PublicityGamesPR EventsSocial MediaUitgaan
Je bent hier:

Zero Latency VR Rotterdam lanceert Esports ervaring
Sol Raiders

“Zero Latency’s Latest Free-Roam Experience Made Me A Believer In VR Esports
– VRSCOUT

Zero Latency VR Rotterdam lanceert op 18 september de wereldwijd immens populaire E-Sport VR-ervaring Sol Raiders. In Sol Raiders  is de aarde vergaan en reizen de spelers door het universum op zoek naar nieuwe werelden… en nieuwe rijkdom. Spelers strijden om het middel Sol, een krachtbron als geen ander. In Sol Raiders speel je tegen elkaar en kun je volledig vrij rondlopen zonder beperkingen. Met recht een unieke VR E-sports ervaring! Check hier de trailer.

In navolging op het populaire Undead Arena speelt Zero Latency VR met Sol Raiders volledig in op de wensen van haar spelers; het tegen elkaar opnemen in een virtuele wereld. Het doel van dit spel is om Sol te bemachtigen. Deze krachtige bron vergaart rijkdom en status. In teams van maximaal vier personen proberen spelers deze Sol te bemachtigen. Sol Raiders is de ultieme competitieve VR ervaring voor zowel de casual als de meer ervaren VR-speler. Welk team kroont zich tot winnaar en wie blijft achter als een hoopje schroot?

Zero Latency VR organiseert vanaf de lancering op 18 september regelmatig een Sol Raiders Heist waarin teams in een toernooi tegen elkaar strijden om de winst. Hiermee start een gloednieuw E-Sports evenement. E-sports kennen we natuurlijk al, zittend met een controller in de hand sporten of gamen op een scherm. Sol Raiders is door de combinatie van virtueel en fysiek een volledig andere E-sport beleving. Je zit niet meer op de bank, maar je loopt vrij rond zonder obstakels middenin de game.

Tijdens ’s werelds beste free-roam VR-ervaring in Rotterdam genieten fans van de allernieuwste VR-ervaringen. Door het ruime speelveld van 200+ m2 en innovatieve technieken is deze VR ervaring een ongekende belevenis voor jong en oud. VR bij Zero Latency is een schot in de roos, getuige publieksrecensies op Google, Facebook en Tripadvisor.

Coronaproof
In februari 2020 opende Zero Latency VR haar enige locatie in Nederland, te Rotterdam. Na een succesvolle start met meer dan 2500 bezoekers en vele positieve reacties sloten ook hier de deuren vanwege Corona. Tijdens de sluiting is het iconische Rotterdamse pand heringericht en zijn de VR-avonturen aangepast om te voldoen aan de RIVM-richtlijnen. Zo zijn alle sessies privé zodat je alleen speelt met mensen die je kent en vertrouwt. Tijdens de VR-ervaringen helpen afstandsalarmen de spelers om 1,5 meter afstand te houden. Na elke sessie worden de backpacks, brillen en controllers volledig gedesinfecteerd. Kijk voor de volledige lijst aan maatregelen op www.zerolatencyvr.nl/coronamaatregelen. De eerste spelers die langskwamen om de coronafrustraties van zich af te schieten waren laaiend enthousiast:

  • “Een eerste, zeer opwindende VR – ervaring voor mij. Must – doe als volgende niveau in zowel gaming als groep – activiteit.” (Stefan, review Tripadvisor)
  • “Was mijn eerste keer en was ECHT Top ervaring zeker aanrader voor alle leeftijd….zal zeker vaker doen.” (Michael, Google review 5-sterren)
  • “Erg gave ervaring, zeker voor herhaling vatbaar, bedankt jongens!” (Rob Smit deed een aanbeveling op Facebook)

Volg Zero Latency VR op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws.
www.zerolatencyvr.nl/solraiders

Geef een reactie