FREE PUBLICITY

Is een groots event of ludieke stunt geen optie? Geen punt. Met een krachtig persbericht en een groot persnetwerk bereiken we ook zonder (groot) budget precies de juiste doelgroep-media. De juiste tone of voice en inzicht in het medialandschap zijn daarbij key. Hierdoor worden we gehoord én onthouden.

 

 

BEKIJK ONZE FREE PUBLICITY CASES

PR EVENTS

Van een intieme avond of een extravagant event; een feestelijke lancering is een geweldige manier om een product of dienst bij pers, influencers en relaties onder de aandacht te brengen. Wij begeleiden en organiseren het op maat gemaakte project van concept tot uitvoering. Zo brengen we media, merk en publiek optimaal samen.

 

 

BEKIJK ONZE PR EVENT CASES

PR STUNTS

Verrassend en onvoorspelbaar; die elementen moet een PR-stunt altijd bevatten. De juiste ludieke actie zorgt voor een hausse aan aandacht en dus free publicity. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een levensgrote dino die in de koopgoot in Rotterdam mensen de stuipen op het lijf jaagt of levensgrote Minions in de MediaMarkt en bij Sinterklaasvieringen in stadscentra. Het leidt gegarandeerd tot een buzz op socialmedia.

 

 

BEKIJK ONZE PR STUNT CASES

SOCIAL MEDIA

Of het nu gaat om content, strategie, influencers of simpelweg monitoring, socialmedia is onmisbaar in PR. Maar wanneer worden social kanalen van toegevoegde waarde en hoe ga je ermee om? Een helder plan, platform breed, is essentieel in een succesvolle campagne.

 

 

BEKIJK ONZE SOCIAL MEDIA CASES