Free PublicityGamesTech
Je bent hier:

Pro Compact Controller

vanaf 15 maart verkrijgbaar

NACON kondigt met grote trots aan dat de Pro Compact Controller Designed for Xbox Series X|S, Xbox One en Windows 10-pc vanaf 15 maart verkrijgbaar is in Europa. Deze aanpasbare, bedrade controller is het eerste accessoire uit NACONs nieuwe lijn van Designed for Xbox-accessoires. 

“De Pro Compact-controller heeft echt geprofiteerd van de gecombineerde expertise van al onze teams. Hij onderscheidt zich door zijn hoogkwalitatieve productie en de vele aanpassingsmogelijkheden die hij biedt – alles wat je verwacht van een professionele controller,” aldus Yannick Allaert, Director of Accessories Development bij NACON. “Na vele maanden hard werk, zijn we erg trots en enthousiast om deze opwindende nieuwe reeks voor de Xbox-community te lanceren.”

Advanced Mode aanpassingsopties onder je vingertoppen
In de Standard Mode heeft de Pro Compact de traditionele functies, zoals die van de nieuwe Xbox Wireless Controller, terwijl spelers met hun eigen settings kunnen spelen in de Advanced Mode. Met de Pro Compact*-app, die vanuit de Microsoft Store is te downloaden voor Xbox-consoles en Windows 10 pc’s, kunnen spelers de button mapping instellen en de gevoeligheid van elke stick en trigger aanpassen via diverse preset-profielen.

Aanvullende instellingen maken het mogelijk de stick-posities om te draaien, te kiezen tussen een D-pad met 4 of 8 richtingen, en de vibratiemotors uit te schakelen. Spelers kunnen de Pro Compact eenvoudig en rechtstreeks vanaf hun Xbox Series X|S, Xbox One of Windows 10-pc aanpassen aan hun speelstijl.

Dolby Atmos® For Headphones – Onderdompelende audio voor gamers
De Pro Compact Controller tilt de game-ervaring op Xbox Series X|S, Xbox One en Windows 10-pc naar een nog hoger niveau door als eerste controller toegang te bieden tot Dolby Atmos® For Headphones. Dolby Atmos® audio-technologie biedt gamers een competitief voordeel doordat ze de kleinste geluidsdetails en de positie ervan in hun omgeving kunnen opmerken voor nog meer realisme. Dankzij de innovatieve geluidsverwerking via de controller biedt de Pro Compact totale onderdompeling in drie dimensies met elke stereohoofdtelefoon die is aangesloten op de 3,5 mm-opening**.

* Online-verbinding en Microsoft-account vereist.
**Hoofdtelefoon niet inbegrepen. Installatie van de Dolby Access-app vanuit de Microsoft Store vereist.

De Designed For Xbox Pro Compact-controller is vanaf 15 maart in Europa te koop voor een verkoopadviesprijs van 54,99 euro.

Download het beeldmateriaal

Over NACON
NACON is een bedrijf van de BIGBEN Group dat in 2019 werd opgericht om de knowhow binnen dit bedrijf te optimaliseren, dit door gebruik te maken van sterke synergieën in de videogame-markt. Door het samenbrengen van zijn acht ontwikkelstudio’s, de uitgave van AA-videogames, en het design en de distributie van premium gaming-apparaten, stelt NACON 20 jaar aan expertise in dienst van spelers. Deze nieuwe, verenigde handelseenheid versterkt de positie van NACON binnen de markt, zodat het bedrijf kan innoveren door nieuwe, unieke competitieve voordelen te creëren. https://www.nacongaming.com/

Voor meer informatie:
Triple P Entertainment | Tessa van Woudenberg & Floor Herberts | Tel: 035 – 69 82 106 |
E: tessa@triplepentertainment.nl & floor@triplepentertainment.nl
www.triplepentertainment.nl | Facebook Twitter | Instagram

Geef een reactie