Zomercollectie
Je bent hier:

Patty Brard ontwerpt eigen betaalbare pantersneaker voor nieuwe zomercollectie

vanaf zondag 30 mei verkrijgbaar op kruidvat.nl en ligt vanaf dinsdag 1 juni in de winkel van Kruidvat.

Patty Brard heeft haar eigen sneaker ontworpen voor de nieuwe ‘From PB With Love’ zomercollectie. De sneakers zijn helemaal van nu! Chique en hip, zwart met goud en uiteraard een touch van Patty’s welbekende panterprint. Ze zijn stijlvol én betaalbaar, zodat iedereen er lekker bij kan lopen deze zomer! Naast sneakers bevat de zomercollectie meer mode-items zoals de hippe Ibiza jurkjes in zwart en wit en alle benodigdheden voor een fijne dag op het strand of in het park. Van strandtas tot zonnebril, van koeltas tot waterfles! Alle producten in de collectie zijn uitgevoerd in de vrolijke pastelkleuren van nu en natuurlijk in Patty’s panterprint en soms in een gewaagde combinatie van de twee. De nieuwe zomercollectie is sprankelend en vanaf zondag 30 mei verkrijgbaar op kruidvat.nl en ligt vanaf dinsdag 1 juni in de winkels van Kruidvat.

Patty: “Ik had nooit gedacht ooit nog een eigen sneaker te mogen ontwerpen. In mijn beleving doen alleen grote sterren in Amerika dat! Ik vind ze echt supercool geworden en ze zitten ook nog eens heerlijk! Met de subtiele panterprint zijn de sneakers natuurlijk helemaal Patty en ze zijn ook nog eens heel betaalbaar!  Ik hou ervan, zo kan namelijk iedereen er fashionable uit zien deze zomer!”

Mooi de zomer in
Niet alleen de sneakers zorgen voor een stijlvolle zomer. Patty heeft namelijk nog veel meer accessoires toegevoegd om goed voor de dag te komen deze zomer. Zo bevat de zomercollectie behalve de hippe betaalbare Ibiza jurkjes ook nog zonnebrillen, tassen en sieraden. Alles om je zomerlook compleet te maken!

Klaar voor de zon
Of het nu voor gebruik in eigen land is, of op het strand in het buitenland, Patty heeft een collectie samengesteld met allerlei onmisbare items voor het perfecte dagje in de zon. Zo zijn er strandlakens met bijbehorende anti-wegwaaiknijpers en picknickkleden die je tot een tas op kunt vouwen! Er is een blitse strandtas in pasteltint of panterprint, en ook een hippe koeltas om je spullen lekker fris te houden. Er is zelfs een waterfles en wegwerpservies om je versnaperingen zandvrij te kunnen nuttigen en zo nodig een panter parasol als je dat liever in de schaduw doet! Laat dat zonnetje maar doorkomen wij zijn er dankzij Patty helemaal klaar voor met onze pasteltintjes en panterprintjes!

De zomercollectie is vanaf 30 mei online verkrijgbaar exclusief op kruidvat.nl en vanaf 1 juni in de winkels van Kruidvat, zolang de voorraad strekt.

Geef een reactie