FamilieKerstLifestyleSocial MediaVrouwen
Je bent hier:

Patty Brard lanceert nieuwe ‘From PB with Love’ feestdagencollectie

Vanaf 20 november exclusief verkrijgbaar op kruidvat.nl

en vanaf 24 november in de winkels van Kruidvat

Na de succesvolle voorjaarsschoonmaakcollectie ‘From PB with Love’, lanceert presentatrice en  televisiepersoonlijkheid Patty Brard volgende week haar nieuwe feestdagencollectie, wederom in exclusieve samenwerking met Kruidvat. De collectie bestaat deze keer, naast het populaire panterprint toiletpapier en de huispakken, ook uit veel andere mooie items voor de feestdagen zoals kerstballen, fleece dekens, inpakpapier, geurkaarsen, sieraden, jurkjes en panty’s. Patty heeft naast haar favoriete panterprint ook een modische schotse ruit toegevoegd. De collectie is vanaf 20 november online verkrijgbaar op Kruidvat.nl en vanaf 24 november in de winkels van Kruidvat.

 

Patty: “Deze kerst zijn we meer dan ooit op zoek naar warmte, gezelligheid en huiselijkheid. Daarom hebben we deze feestelijke lifestyle lijn ontwikkeld. Van kerstballen en wc papier in panterprint tot aan servetten en inpakpapier in een feestelijke schotse ruit. Ik weet zeker dat deze collectie bij iedereen een glimlach op het gezicht gaat toveren in de donkere dagen voor kerst maar zeker ook tijdens de feestdagen. In je eigen huis of bij iemand anders als je het cadeau geeft.”

 

Het is een bijzonder jaar voor iedereen, ook voor Patty. Naast de tegenslagen die iedereen gevoeld moet hebben, waren er ook hoogtepunten. Zo lanceerde Patty naast haar televisiewerk een hele succesvolle voorjaarsschoonmaakcollectie en interieurlijn, werd ze in maart 65 jaar en bracht ze een biografie uit, geschreven door Michel van Egmond en Antoinette Scheulderman. Ook dat bleek een bestseller. Daarbij komt nu deze feestcollectie, voor gegarandeerde warmte in huis.

 

Bibi & Lulu kerstballen

Onlangs heeft Patty haar eerste kinder- en voorleesboek gelanceerd over de avonturen van haar hondjes Bibi en Lulu. Om dit te vieren en als mooie aanvulling op het boek heeft ze samen met Kruidvat exclusieve Bibi & Lulu kerstballen ontworpen die ook onderdeel zijn van de nieuwe ‘From PB with Love’ feestdagencollectie.

 

Patty: “Dit is  voor iedereen een bijzonder jaar, daarom kijk ik ook  ontzettend uit naar de feestdagen. Het binnen gezellig maken, hopelijk liefdevol van elkaar genieten met de warmte van de lichtjes en de geweldige panter en Bibi & Lulu kerstballen in de boom. Of het nu in mijn huispak met panterpantoffels of in mijn feestjurkje met bijpassende sieraden is. Niets hoeft, alles mag!”

 

Party met Patty

Naast de feestdagencollectie heeft Patty, ook in samenwerking met Kruidvat, haar eigen ‘oud en nieuw party collectie’ ontwikkeld met daarin confetti poppers en andere grappige feestartikelen, waarmee je thuis op een feestelijke en veilige manier het nieuwe jaar kunt inluiden. Deze collectie ligt vanaf 15 december in de winkels.

 

De volledige ‘From PB with Love’ feestdagencollectie is vanaf 20 november exclusief verkrijgbaar op Kruidvat.nl, en vanaf 24 november in de winkels van Kruidvat, zolang de voorraad strekt.

Geef een reactie