Free PublicityGames
Je bent hier:
[ultimate_spacer height=”3″]

NACON en Daedalic Entertainment kondigen The Lord of the Rings: Gollum aan

Voor Xbox- en PlayStation-systemen, Nintendo Switch™ en pc, en zal in 2022 verschijnen

[ultimate_spacer height=”1″]

NACON en Daedalic Entertainment kondigen met plezier aan dat ze een overeenkomst hebben getekend voor de uitgave en distributie van de game The Lord of the RingsTM: GollumTM. Deze game is in ontwikkeling voor Xbox- en PlayStation-systemen, Nintendo Switch™ en pc, en zal in 2022 verschijnen.

De twee bedrijven besloten hun krachten te bundelen om ervoor te zorgen dat de game zal voldoen aan de verwachtingen van The Lord of the Rings-fans en de kracht van de nieuwe generatie consoles optimaal zal benutten. Het universum zal getrouw gerepresenteerd worden dankzij de samenwerking met Middle-earth Enterprises, het bedrijf dat de licentierechten bezit van de door J.R.R. Tolkien geschreven boekenserie.

Meteen na de aankondiging in de lente van 2019 kon de game rekenen op veel aandacht van spelers en fans, en die bekendheid werd alleen maar groter nadat afgelopen herfst voor het eerst een video van de game werd getoond: https://www.youtube.com/watch?v=gPoKVR7dDvI

The Lord of the RingsTM: GollumTM is een verhalende action-adventure. Onderneem een gevaarlijke reis als Gollum, op jacht naar het enige dat hem dierbaar is. Klim, spring en sluip je een weg voorbij gevaren of naar veiligere plekjes. Gollum is handig en sluw, maar wordt ook verscheurd door zijn gespleten persoonlijkheid. Het is aan jou om te beslissen of de duistere kant van Gollum de overhand krijgt, of dat er nog een sprankje redelijkheid overblijft in wat ooit Sméagol was. 

Geef een reactie