BioscoopFilmPremière
Je bent hier:

André Kuipers’ Beyond in première in Ziggo Dome

Première voor 10.000 mensen in de Ziggo Dome

Op 4 oktober 2024 gaat de film Beyond, waarmee André Kuipers zijn regiedebuut maakt, feestelijk in première in Ziggo Dome Amsterdam. Het wordt de grootste Nederlandse filmpremière ooit, als onderdeel van een internationaal astronautencongres in ons land. André Kuipers presenteert aan onder meer 100 collega-astronauten uit de hele wereld zijn unieke muzikale filmervaring Beyond op een 22 meter breed filmdoek in Ziggo Dome. In Beyond toont André de oneindige schoonheid van onze aarde, gezien vanuit de ruimte door de ogen van een astronaut. Tijdens het Beyond live event in Ziggo Dome nemen de astronauten deel aan een uniek, eenmalig voorprogramma waarin ze hun ervaringen delen met het publiek. Beyond is vanaf 10 oktober in heel Nederland in de bioscoop te zien.

Gisteravond was André Kuipers te gast bij Humberto op RTL4 om het evenement en de bioscooprelease aan te kondigen. Het AD publiceerde vanmorgen een groot interview met Kuipers en ook was hij te horen op Radio 1. Media als Nu.nl, Telegraaf.nl en RTLNieuws.nl namen het nieuws over.

Beyond is een meeslepende sound & vision experience waarin beeld en muziek naadloos op elkaar aansluiten en zorgen voor een betoverende bioscoopervaring voor jong en oud. De wereldberoemde Griekse muzikant, componist, songwriter en producer Vangelis (bekend van onder meer befaamde filmmuziek voor Chariots of Fire, Blade Runner, 1492: Conquest of Paradise en Alexander) en goede vriend van André, werkte tot zijn overlijden met veel enthousiasme samen met Kuipers aan de film. Beyond bevat maar liefst 40 songs uit het rijke oeuvre van Vangelis dat zes decennia omspant. Daarnaast produceerde Armin van Buuren speciaal voor Beyond een cover van Vangelis’ track Pulstar, die op 27 september als single zal worden uitgebracht.

Geef een reactie