PR FILMFESTIVALS

Triple P Entertainment zette in 2021 PR campagnes op voor diverse filmfestivals, zowel voor volwassen filmliefhebbers zoals Imagine Film Festival, Film by the Sea en Amsterdam Spanish Film Festival als ook specifieke kinder- en familiefestivals zoals Cinekid Festival en Taartrovers Film Festival.

Zowel in print als online, op radio en televisie en bij influencers kwamen de festivals ruimschoots aan bod. Van RTL Boulevard tot NOS Jeugdjournaal, in dagbladen (AD, Telegraaf, Volkskrant, NRC, Parool), magazines (o.a. Kek Mama, Tina, Zo Zit Dat, Linda, Nouveau, Grazia, TV Krant, Veronica Magazine, Filmkrant, Uitkrant) en online werden de festivals in het zonnetje gezet. Ook werden diverse influencers als ambassadeurs ingezet ter promotie van de festivals.

ZO GEREGELD

Algehele PR campagnes voor de festivals waaronder het opzetten van het PR plan, het organiseren van een persdag, persbegeleiding op de première, social media activaties, het versturen persberichten en genereren van aankondigingen, prijsvragen en coördinatie van interviews.

IN OPDRACHT VAN

Film by the Sea

Imagine Filmfestival

Spanish Filmfestival

Cinekid

Taartrovers Filmfestival