Whitestar cast

PR CAMPAGNE WHITESTAR

Voor de hartverwarmende familiefilm Whitestar van paardenliefhebster Britt Dekker waren wij verantwoordelijk voor de gehele PR campagne. Zo organiseerden wij eind augustus een setbezoek waar onder andere RTL Boulevard, SBS Shownieuws en NOS Jeugdjournaal langskwamen voor een reportage. Het setbezoek werd gevolgd door de officiële persdag op 9 september waar de cast de aanwezige pers (o.a. Metro, Parool, Tina, Meiden Magazine, Vriendin) te woord stonden en aansluitend een photocall voor de aanwezige fotografen plaatsvond.

Op 9 oktober vond de feestelijke première plaats in Pathé Tuschinski. Onder andere Shownieuws, RTL Boulevard, ANP, Telegraaf en veel influencers waren uitgerukt voor het filmdebuut van Britt Dekker. Behalve de hele cast kwamen ook BN’ers over de rode loper, zoals Wendy van Dijk, Jan Versteegh, Hugo Kennis, Froukje de Both, Addy van den Krommenacker en Rob Geus.

ZO GEREGELD

Algehele PR campagne voor de film waaronder het organiseren van persdag, setbezoeken, samenwerkingen met influencers, PR plan, aankondigingen, recensies, persberichten, perssupport, persuitnodigingen en persbegeleiding op de première.

IN OPDRACHT VAN

Just Film Distribution