Nederland, Utrecht, 02 October 2020. Het Nederlands Film Festival 2020. Grolsch Gouden Kalveren Gala. Winnaar Beste film Der-Jan Warrink, Kaji Nelissen, eché Janga.
Foto: © 2020, Joke Schut / www.jokeschut.nl

PR CAMPAGNE BULADÓ

Voor de magisch-realistische film Buladó van regisseur Eché Janga waren wij verantwoordelijk voor de gehele PR campagne. Zo hebben we meer dan 20 grote interviews opgezet met onder andere AD Magazine en Algemeen Dagblad, Telegraaf, NRC (inclusief cover), Volkrkant, Margriet, Nieuwe Revu, Trouw, VPRO Gids en was regisseur Eché Janga te gast bij de televisieprogramma’s Mondo en Op1. Verder zijn er een aantal radio items gemaakt (Radio 1 Kunststof, Radio 1 Stax & Toine, Radio 1 Nooit meer Slapen) en heeft naast RTL Boulevard ook het NOS Journaal aandacht besteed aan Buladó met items op zowel 25 september als 2 oktober.

Op 25 september vond namelijk de feestelijke wereldpremière van Buladó plaats in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht als officiële openingsfilm van het 40e Nederlands Film Festival. Dat Buladó het Gouden Kalf voor Beste Film heeft gewonnen tijdens de uitreiking op 2 oktober in Utrecht, is natuurlijk een kroon op onze uitgebreide pr resultaten.

ZO GEREGELD

Algehele PR campagne voor de film waaronder het organiseren van persdag, setbezoeken, PR plan, aankondigingen, recensies, interviews, persberichten, perssupport, persuitnodigingen en persbegeleiding op de première.

IN OPDRACHT VAN

Gusto Entertainment