+ 31 (0) 35 - 69 82 106 info@triplepentertainment.nl
Glory

Zwaargewichten Hesdy Gerges en Mladen Brestovac headliner GLORY 45 SuperFight Series

Italiaans zwaargewicht Dragos Zubco neemt deel aan one – night, four – man contender tournament

Kaartverkoop gestart via tickets.glorykickboxing.com 

 

AMSTERDAM – GLORY, ’s werelds grootste kickbokspromotor, heeft vandaag de headliner van de GLORY 45 SuperFight Series bekend gemaakt. De wedstrijd wordt live en exclusief gestreamd via UFC Fight Pass vanuit de Sporthallen Zuid in Amsterdam op zaterdag 30 september.

Twee zwaargewichten uit de top 10 gaan de strijd met elkaar aan in de headliner van GLORY 45 SuperFight Series. Nummer 7 op de ranglijst, Hesdy “Fighterheart” Gerges (50-18-1, 23 KO, uitkomend voor Egypte) neemt het op tegen de nummer 9 in de ranking, Mladen “The Scorpion Sting” Brestovac (5312-1, 34 KO, uitkomend voor Kroatië).

Gerges heeft onlangs van Tomas Hron gewonnen tijdens GLORY 41 Holland in mei, terwijl Brestovac heeft gevochten in een zwaargewichttoernooi tijdens GLORY 35 Nice, waarbij hij wist te winnen van Jahfarr Wilnis, voordat hij heroïsch ten onder ging tegen de toernooifavoriet Benjamin Adegbuyi.

Dit zwaargewichtgevecht maakt de fight card van GLORY 45 SuperFight Series compleet:

GLORY 45 SuperFight Series
Zwaargewichtheadliner:
 Hesdy Gerges vs. Mladen Brestovac
Middengewichtgevecht: Jason Wilnis vs. Yousri Belgaroui
Vedergewichtgevecht: Zakaria Zouggary vs. Massaro Glunder
Lichtgewichtgevecht: Tyjani Beztati vs. Yodkhunpon Sitmonchai
Weltergewichtgevecht: Eyevan Danenberg vs. Wellington Uega

Later op de avond zal er tijdens GLORY 45 Amsterdam een one – night, four – man light heavyweight contender tournament plaatsvinden om de grootste kanshebbers op een gooi naar de titel in deze divisie te bepalen.

De ervaren lichtzwaargewicht Michael “Dreamcrusher” Duut (40-8, 17 KO, uitkomend voor Nederland) heeft nu ook een tegenstander voor zijn halve finale en zal een lastige klus vormen voor de in Moldavië geboren nieuwkomer Dragos Zubco (11-4, uitkomend voor Italië), die bij GLORY zijn debuut zal maken in de openingsronde van dit toernooi.

De complete fight card van GLORY 45 Amsterdam bestaat uit:

GLORY 45 Amsterdam

Vedergewicht titelgevecht headliner: Robin van Roosmalen vs. Serhiy Adamchuk
Lichtzwaargewicht toernooifinale: winnaar halve finale A vs. winnaar halve finale B
Weltergewicht co-headliner: Nieky Holzken vs. Yoann Kongolo
Lichtzwaargewicht toernooi halve finale B: Imad Hadar vs. Manny Mancha
Lichtzwaargewicht toernooi halve finale A: Michael Duut vs. Dragos Zubco

De kaartverkoop voor GLORY 45 Amsterdam en GLORY 45 SuperFight Series is gestart. Kaarten zijn online verkrijgbaar via tickets.glorykickboxing.com. Het event is toegankelijk voor bezoekers van 16 jaar en ouder.

Voor meer informatie over GLORY, ga naar glorykickboxing.com.

Over GLORY GLORY, opgericht in 2012, is eigendom van GLORY Sports International (GSI). Een professionele aanbieder van martial arts gevechten en televisiecontent, met kantoren in Denver, Amsterdam en Singapore. Het programma-aanbod van GLORY is te zien in meer dan 200 landen. De regels van GLORY kickboksen zijn gebaseerd op een mix van verschillende gevechtsdisciplines waaronder karate, muay thai, taekwondo en traditioneel boksen. Meer informatie: Facebook, Twitter en www.glorykickboxing.com.