Games
Je bent hier:

WRC 9 keert terug naar Japan

I am message box. Click edit button to change this text.

Volgend op Nieuw-Zeeland en Kenia, presenteren NACON en KT Racing studio met plezier Rally Japan, een gloednieuwe ronde voor het seizoen 2020 waaraan spelers kunnen deelnemen in WRC 9, de officiële videogame van het FIA World Rally Championship. WRC 9 verschijnt op 3 september 2020 voor PlayStation®4, Xbox One en pc, dat laatste via de Epic Games Store. Op een latere datum verschijnt de game ook voor PlayStation®5, Xbox One Series X en Nintendo Switch™.

Rally Japan werd de laatste keer in 2011 gereden maar is nu terug voor de finale van het WRC-seizoen in november. Deze rally laat spelers genieten van de spectaculaire bergen en wouden van de Aichi- en Gifu-districten. In WRC 9 moeten spelers net als de echte WRC-coureurs hard werken om de smalle asfaltwegen en scherpe bochten van het parkoers te overwinnen, waarbij de weelderige omgeving het zicht van coureurs flink kan hinderen.

Ontdek Rally Japan in WRC 9 in een gloednieuwe gameplay-video

Officiële WRC 9-website

WRC 9 verschijnt op 3 september 2020 voor PS4™, Xbox One en pc, dat laatste via de Epic Games Store. Op een latere datum verschijnt de game ook voor PS5™, Xbox One Series X en Nintendo Switch™.

Standard en Deluxe Digital Editions van WRC 9 zijn momenteel beschikbaar om te pre-orderen via Xbox Live, PlayStore en de EPIC Games Store voor pc.

Voor WRC 9 hebben de gepassioneerde ontwikkelaars van de Franse studio KT Racing wederom alles op alles gezet om te voldoen aan de hoge verwachtingen van rally-fans, die verlangen naar meer uitdaging en realisme. Met een verbeterde Career-mode en vele technische verbeteringen, worden spelers in het hart van het nieuwe FIA World Rally Championship-seizoen geworpen met alle content van de jaarkalender en nog veel meer:

  • 3 nieuwe rally’s: Japan, Nieuw-Zeeland, Kenia
  • Meer dan 50 officiële teams en hun kleuren van de WRC, WRC 2, WRC 3 en Junior WRC
  • Meer dan 15 bonuswagens die hun stempel op de geschiedenis van de WRC hebben gezet
  • Exclusieve nieuwe game-modes die binnenkort worden onthuld

Geef een reactie