Games
Je bent hier:

WORD EEN KEYBLADE MASTER MET DE NIEUWE GAMEPLAY-VIDEO VAN KINGDOM HEARTS III

Nieuwe gameplay-video geeft inzicht in Keyblades, magie, gevechten en meer

De vandaag verschenen gameplay-video van KINGDOM HEARTS III leert fans van KINGDOM HEARTS en Disney alles wat ze moeten weten om de machtige Keyblades te hanteren in hun strijd tegen de duisternis. Zo zijn spelers goed voorbereid als KINGDOM HEARTS III op 29 januari verschijnt.

Wanneer de Heartless het universum binnendringen, moeten Sora en zijn vrienden de werelden van Disney en Pixar beschermen tegen de duisternis en de mysterieuze kracht ontgrendelen van de Keyblades, die alleen iemand met een goed hart kan gebruiken. Voor het eerst in de  KINGDOM HEARTS-serie kunnen de Keyblades transformeren in verschillende vormen met krachtige nieuwe eigenschappen en duizelingwekkende aanvallen die zijn gebaseerd op de personages en elementen van elke wereld.

Spelers zien in de video ook hoe ze elementaire magie kunnen gebruiken voor aanvallende en verdedigende doeleinden, zoals het creëren van ijsbanen en windhozen om door hectische gevechten te navigeren. Daarnaast kunnen spelers de kracht van Attractions gebruiken om klassieke Disney-rides in te zetten, of samenwerken met Donald, Goofy en andere legendarische personages van Disney en Pixar om het tij van de duisternis te keren.

De nieuwe beelden bieden fans ook een blik op het Gummi Ship waarmee spelers tussen werelden kunnen reizen en hoe ze daarvan snelheid, schild,  vuurkracht en ontwerp kunnen veranderen. Ook worden andere activiteiten getoond die spelers onderweg kunnen tegenkomen, inclusief klassieke Kingdom minigames die zijn geïnspireerd door LCD-games uit de jaren tachtig en beroemde Disney-animatiefilmpjes.

Bekijk hier de nieuwe gameplay-video op YouTube: https://youtu.be/nKVUv1mPibU

KINGDOM HEARTS III verschijnt op 29 januari 2019 voor het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem en de Xbox One-familie van apparaten, inclusief de Xbox One X. Ga voor meer informatie naar http://www.kingdomhearts.com/

 

 

 

Geef een reactie