BioscoopDierenFamilieFilmNatuurPR EventsSocial MediaUncategorized
Je bent hier:

WOLF

persvoorstelling en boswandeling door wolvengebied met regisseur Cees van Kempen

Op woensdag 24 november vindt in Pathé Ede de persdag plaats van de opzienbarende natuurfilm WOLF, die geheel in het teken staat van de terugkeer van de wolf. Zeer bijzonder, aangezien de wolf 150 jaar geleden uit Nederland verdween.

Na afloop van de persvoorstelling nemen WOLF-regisseur Cees van Kempen en Natuurmonumenten-boswachter Frank Theunissen de pers graag mee voor een bijzondere boswandeling op Planken Wambuis op de Zuid West Veluwe, het gebied waar opnames voor de film gemaakt zijn.

De filmteaser is hier te zien.

 

Regisseur Cees van Kempen bracht meer dan duizend dagen door in de bossen van Nederland en Duitsland om het leven van de wolf minutieus vast te leggen. Het resultaat is WOLF, een natuurfilm met oogstrelende en opmerkelijke beelden van de wolf. Matthijs van Nieuwkerk verzorgt de voice-over bij WOLF. Matthijs van Nieuwkerk was direct verkocht toen producenten Sander Emmering en Cees van Kempen (tevens regie) hem benaderden en fragmenten van de film lieten zien. Matthijs: ”Het is geweldig om te zien hoe de makers erin geslaagd zijn ons in het hart van de familie Wolf uit te nodigen. Zoiets inspreken deed ik nog niet eerder, dus ik ben nogal met m’n neus in de boter gevallen. Het was me een eer en vooral een groot plezier.”

 

WOLF is vanaf 3 februari 2022 in de bioscopen te zien.

Geef een antwoord