+ 31 (0) 35 - 69 82 106 info@triplepentertainment.nl
Stagevacature DM3

Wil jij werkervaring opdoen bij één van de leukste PR-bureaus van Nederland? Dan is dit je kans! Triple P Entertainment is gespecialiseerd in PR & publiciteit in de entertainmentbranche: film, games, festivals, theaterproducties, events etc.

Wij werken voor toonaangevende nationale en internationale bedrijven als Universal Pictures, Paramount Pictures, Square Enix, The Searchers, Imagine Film Festival en Comic Con. Onze opdrachtgevers zijn (film)festivals, uitgevers van dvd’s, bioscoopfilms, videogames, speelgoed en boeken, maar ook producenten van theatervoorstellingen, concerten en evenementen. Wij bieden een leerzame en afwisselende stageplaats waarin alle facetten van het communicatievak aan bod komen.

Recente projecten zijn Fifty Shades Freed, Pieter Konijn en Tully, evenementen en festivals als Glory Kickboxing, Imagine Film Festival, Amsterdam Spanish Film Festival en Heroesdome en games als Final Fantasy, Life is Strange, Tennis World Tour en Shadow of the Tomb Raider.

Werkzaamheden:
Je ondersteunt de communicatie consultants bij hun dagelijkse werkzaamheden. Denk daarbij aan contact leggen met media, opzetten van redactionele artikelen, radio- en tv-items en prijsvragen, maar ook het ondersteunen bij (de organisatie van) events en bij opzetten van joint promotions voor onze klanten. Ook online communicatie (o.a. bijhouden van de website & onze social media kanalen) behoort tot je taken. Je doet mee aan brainstormsessies en bedenkt PR-stunts, die je mede organiseert. Je schrijft persberichten en promotionele teksten en mag op den duur ook je eigen projecten van A-Z oppakken en coördineren. Ook administratieve werkzaamheden (postverwerking, rapportages bijhouden en office management) behoren tot je taken. Het betreft een allround stage waarbij je volwaardig meewerkt. Er is geen ruimte voor een afstudeeronderzoek.

Meer weten? Check onze teampagina.