Vacature
Je bent hier:

Wij zijn op zoek naar een Junior PR Consultant!

Wil jij werken bij één van de leukste PR-bureaus van Nederland? Dan is dit je kans! Triple P Entertainment is gespecialiseerd in PR & publiciteit in de entertainmentbranche: bioscoopfilms, games, festivals, theaterproducties, events etc.


OVER TRIPLE P
Wij werken voor toonaangevende nationale en internationale bedrijven als Universal Pictures, Square Enix, NACON, Searchers, Film by the Sea, Imagine Film Festival en Gusto Entertainment. Onze opdrachtgevers zijn (film)festivals, uitgevers van bioscoopfilms, videogames, speelgoed en boeken, maar ook producenten van theatervoorstellingen, concerten en evenementen. Recente projecten zijn films als Hardcore Never DiesGarfieldBob Marley: One LoveOppenheimer en Ferrari. Andere projecten waaraan we hebben gewerkt zijn De Tokkies: 20 jaar laterDisney on IceFinal Fantasy VII Rebirth en Patty Brard.

FUNCTIE INHOUD
De Junior PR en communicatie consultant bedenkt op basis van de door de opdrachtgever aangegeven uitgangspunten publicitaire en promotionele activiteiten en ondersteunt het team hierin. De werkzaamheden variëren van het opzetten van free publicity campagnes tot uitgebreide PR-campagnes, inclusief het bedenken en/of organiseren van onder meer een PR-stunt, persdag, persevent, mediabarters, influencer activaties en andere middelen die nodig zijn om het gewenste PR-resultaat te behalen. Daarnaast is de  Junior PR consultant is verantwoordelijk voor de influenceractivaties voor de vele projecten die wij hebben.

WERKZAAMHEDEN

  • Het opzetten van influenceractivaties
  • Het meedenken over PR-strategieën en mediabeleid
  • Het bedenken en mede organiseren van promotionele activiteiten zoals PR-stunts, persdagen, perspresentaties, interviews, etc.
  • Schrijven van persberichten en (promotionele) teksten voor nieuwsbrieven en social media
  • Relaties op- en uitbouwen met de Nederlandse media, het volgen van ontwikkelingen in het medialandschap (on- en offline)

WIJ VRAGEN

  • Een warm kloppend hart voor entertainment en social media
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Team-spirit, hands-on-mentaliteit en oplossingsgerichtheid
  • Georganiseerde manier van werken en kunnen omgaan met deadlines
  • Creatief kunnen denken; sterk in het bedenken van promotionele en social media acties

WIJ BIEDEN:
Je maakt deel uit van een gezellig team van betrokken en hardwerkende collega’s in een informele en open werksfeer. Als je dat fijn vindt, is gedeeltelijk thuiswerken ook mogelijk. We bieden een gevarieerde en zelfstandige baan met eigen verantwoordelijkheid. Het salaris is marktconform, afhankelijk van je werkervaring.  Ben jij een liefhebber van home en live entertainment met pr- en social media skills en herken je jezelf in bovenstaande functieomschrijving? Stuur dan je sollicitatie per email naar info@triplepentertainment.nl en vertel waarom jij degene bent die we zoeken.

Nog vragen? Bel dan naar Triple P Entertainment | Stefan van Erp op telefoonnummer 06-24097509.

Geef een reactie