+ 31 (0) 35 - 69 82 106 info@triplepentertainment.nl
Untitled 2

De populaire film Stormwind komt tot leven in Whisper

Vanaf 28 juni voor Nintendo Switch
Eind juli ook voor PlayStation 4

Whisper is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch en verschijnt eind juli ook voor PlayStation 4. De game is gebaseerd op de populaire Stormwind-reeks waarvan de eerste film in 2013 uitkwam. Je speelt als Mika, een jonge paardenfluisteraar. Samen met de vurige zwarte hengst Stormwind ontdek je het bevrijdende gevoel van paardrijden.

Net als in de film is Stormwind een wilde, jonge hengst die niemand durft te berijden. Totdat Mika langs komt. Ze leert het paard kennen en bedwingen, waarna ze samen de meest spannende avonturen kunnen gaan beleven. De speler kan al rijdend op de rug van Stormwind de bijzondere wereld van Mika en Stormwind beleven. Breng tijdens de avonturen uitdagende taken tot een goed einde. Natuurlijk moet Stormwind ook goed verzorgd worden en bouwen Mika en Stormwind een bijzondere band op.

Kenmerken:

  • Volledig Nederlands ondertiteld en voorzien van Nederlandse schermtekst.
  • Verzorg Stormwind goed en hou zijn conditie en gezondheid in de gaten.
  • Bouw een band op met Stormwind en geniet van de vrijheid van paardrijden nadat je spannende rij-opdrachten hebt afgerond.
  • Zorg goed voor Stormwind en houd hem in topconditie zodat je samen de avonturen aan kan gaan.
  • Rij op Stormwind en ontdek in verschillende missies de prachtige wereld van Kaltenbach.
  • Leer Mika’s leven kennen voorbij het bekende verhaal. Ontmoet oude vrienden en ontdek de locaties uit de film.
  • Geniet van de originele soundtrack van de film!

Adviesprijs: Nintendo Switch: €39,99, PS4: €34,99.
Taal: Nederlands en Engels

Whisper is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch en verschijnt eind juli ook voor PlayStation 4.

Over Mindscape BV
Mindscape BV te Amstelveen is sinds haar oprichting een leidende speler in het ontwikkelen, uitgeven en distribueren van (Nederlandstalige) console-en PC games binnen de Benelux. Tevens ontwikkelt Mindscape app-games voor smartphones en tablets. Bekende merken in de Mindscape catalogus zijn: LEGO, RollerCoaster Tycoon World, Batman, Robbie Konijn, Syberia en Moto Racer 4 op verschillende platformen, Topmodel 3D en Boerderijleven 3D. Met de 100%HITS-lijn heeft Mindscape een prominente positie in de PC-markt voor games tot €10,-. Alle producten van Mindscape zijn te koop op www.mindscape.nl of bij de bekende verkoopkanalen van games.