+ 31 (0) 35 - 69 82 106 info@triplepentertainment.nl
Untitled 5

WARHAMMER 40,000: INQUISITOR – MARTYR VERSCHIJNT OP 23 AUGUSTUS VOOR CONSOLES

NeocoreGames en Bigben maken bekend dat de release van Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr voor Xbox One en PlayStation®4 is uitgesteld naar 23 augustus. De ontwikkeling van bepaalde multiplayer-functies heeft meer tijd nodig dan verwacht om de beste gameplay-ervaring op consoles te garanderen. Daarnaast kregen we te maken met toegangsbeperkingen in landen waar netwerken strenger worden gecontroleerd. Door de release van het spel uit te stellen, kunnen we deze technische problemen oplossen en ervoor zorgen dat spelers over de hele wereld kunnen genieten van een uitstekende multiplayer-ervaring.

Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr verschijnt op 23 augustus voor de Xbox One en PlayStation®4. De nieuwe releasedatum voor Noord-Amerika en Latijns Amerika wordt later bekendgemaakt.

Hier vind je alle assets voor Warhammer 40,000 Inquisitor – Martyr.
Volg ons op Facebook, Twitter en YouTube.

Over Bigben
Bigben is gespecialiseerd in het uitgeven van videogames en het ontwerpen en distribueren van smartphone-/game-accessoires en audioproducten. De bedrijvengroep, die algemene erkenning geniet vanwege haar innovatieve en creatieve producten, wil marktleider worden in al deze bedrijfssegmenten. www.bigben.eu

Over Games Workshop
De Games Workshop® Group PLC (LSE:GAW.L) is gevestigd in Nottingham, VK, en produceert de beste fantasy-miniatuurfiguurtjes ter wereld. Games Workshop ontwerpt, produceert, verkoopt en distribueert een reeks Warhammer®: Age of Sigmar®- en Warhammer® 40,000®-spellen, -miniatuursoldaatjes, -boeken en -bouwdozen via ruim 460 eigen winkels (onder de merknamen Games Workshop® en Warhammer®), de webwinkel www.games-workshop.com en onafhankelijke winkelkanalen in meer dan 50 landen wereldwijd. Meer informatie over Games Workshop en andere, verwante, merken en productlijnen (inclusief onze uitgeverij ‘Black Library’ en onze speciale harsminiatuurtjesstudio ‘Forge World’) is te vinden op www.games-workshop.com.

Over NeocoreGames
Neocore Games is een onafhankelijke videogame-ontwikkelaar die in 2005 is opgericht. Ons hoofdkantoren bevinden zich in Centraal Europa. Ons gepassioneerde team bestaat uit professionals met diverse achtergronden, waaronder game-ontwikkeling, beeldende kunst, programmeren en acteren. Met onze unieke mix van vaardigheden en ervaringen brengen we een fris nieuw perspectief en innovatie naar de game-industrie.

© Kopieerecht Games Workshop Limited 2017. GW, Games Workshop, Warhammer, The Game of Fantasy Battles, de vermelde logo’s en alle verwante merken, logo’s, plaatsen, namen, wezens, rassen, kentekenen van rassen/ voorwerpen/logo’s/symbolen, wapens, personages, producten, illustraties en afbeeldingen zijn®, TM en/of © Games Workshop Limited. Gebruikt onder licentie. Alle rechten zijn voorbehouden aan hun respectievelijke eigenaren.