+ 31 (0) 35 - 69 82 106 info@triplepentertainment.nl
Untitled 5

WARHAMMER 40,000: INQUISITOR- MARTYR
VERKRIJGBAAR VANAF 5 JUNI

Neocore en Bigben maken bekend dat de release van Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr voor pc, Xbox One en PlayStation 4TM, die gepland stond voor 11 mei, is uitgesteld naar 5 juni.

Om spelers de best mogelijke spelervaring en naadloos verbonden gameplay te garanderen, is de release enkele weken uitgesteld. Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr verschijnt daarom op 5 juni, tegelijk op Xbox One, PlayStation®4 en pc.

Neocore Games is een gamestudio in Boedapest met de nodige ervaring in Action-RPG’s, zowel op pc als op consoles, zoals gedemonstreerd door de titel “The Incredible Adventures of Van Helsing“. Het team werkt al drie jaar aan Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr. Dit wordt de allereerste Action-RPG in het Warhammer 40,000-universum.

Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr laat spelers een Inquisitor besturen in de Caligari-sector, een regio die wordt geteisterd door ketters, mutanten en Chaos Daemons. De game is lokaal speelbaar met een of twee spelers, en online-coöp met maximaal vier spelers. In een samenhangend universum moeten spelers tal van missies met gevarieerde doelen voltooien. De speler vertegenwoordigt een van de drie klasses met complementaire vaardigheden, elk met specifieke vaardigheden en gevarieerde, aanpasbare opties: de Assassin, de Crusader en de Psyker. De even tactische als brute gevechten vinden plaats in vernietigbare omgevingen, spelers kunnen daarbij een coversysteem gebruiken dat uniek is in dit soort games.

Hier vind je alle assets voor Warhammer 40,000 Inquisitor – Martyr.
Volg ons op Facebook, Twitter en YouTube.

Over Bigben
Bigben is gespecialiseerd in het uitgeven van videogames en het ontwerpen en distribueren van smartphone-/game-accessoires en audioproducten. De bedrijvengroep, die algemene erkenning geniet vanwege haar innovatieve en creatieve producten, wil marktleider worden in al deze bedrijfssegmenten. www.bigben.eu

Over Games Workshop
De Games Workshop® Group PLC (LSE:GAW.L) is gevestigd in Nottingham, VK, en produceert de beste fantasy-miniatuurfiguurtjes ter wereld. Games Workshop ontwerpt, produceert, verkoopt en distribueert een reeks Warhammer®: Age of Sigmar®- en Warhammer® 40,000®-spellen, -miniatuursoldaatjes, -boeken en -bouwdozen via ruim 460 eigen winkels (onder de merknamen Games Workshop® en Warhammer®), de webwinkel www.games-workshop.com en onafhankelijke winkelkanalen in meer dan 50 landen wereldwijd. Meer informatie over Games Workshop en andere, verwante, merken en productlijnen (inclusief onze uitgeverij ‘Black Library’ en onze speciale harsminiatuurtjesstudio ‘Forge World’) is te vinden op www.games-workshop.com.

Over NeocoreGames
Neocore Games is een onafhankelijke videogame-ontwikkelaar die in 2005 is opgericht. Ons hoofdkantoren bevinden zich in Centraal Europa. Ons gepassioneerde team bestaat uit professionals met diverse achtergronden, waaronder game-ontwikkeling, beeldende kunst, programmeren en acteren. Met onze unieke mix van vaardigheden en ervaringen brengen we een fris nieuw perspectief en innovatie naar de game-industrie.

© Kopieerecht Games Workshop Limited 2017. GW, Games Workshop, Warhammer, The Game of Fantasy Battles, de vermelde logo’s en alle verwante merken, logo’s, plaatsen, namen, wezens, rassen, kentekenen van rassen/ voorwerpen/logo’s/symbolen, wapens, personages, producten, illustraties en afbeeldingen zijn®, TM en/of © Games Workshop Limited. Gebruikt onder licentie. Alle rechten zijn voorbehouden aan hun respectievelijke eigenaren.