+ 31 (0) 35 - 69 82 106 info@triplepentertainment.nl
Wekkers

Bigben Interactive komt in mei met een serie kleurrijke nieuwe wekkerradio’s voor de jongsten in huis. Hiermee zijn vrolijke ochtenden voor zowel ouder als kind gegarandeerd. Een perfecte combinatie van functioneel en fun!

Een fijne ochtend voor het hele gezin
Ontmoet Stella, Ozzy en Teddy. Deze gloednieuwe wekkers waken over kinderen als zij slapen en het  assortiment van geluiden zorgt voor een uitgerust begin van iedere dag. Daarbij beschikken de wekkerradio’s allemaal over een projector die de muur versiert met verschillende designs.

De RPE is een wekkerradio en nachtlamp in één, zodat kinderen ‘s avonds makkelijk in slaap vallen en ‘s morgens rustig wakker worden met het geluid van muziek of zen-geluiden. Door de microfoon kunnen ouders hun eigen stem of andere geluiden opnemen die de kinderen kunnen beluisteren. Deze nieuwe wekkeradio is beschikbaar in drie verschillende designs zodat ieder kind in slaap kan vallen met zijn favoriete nieuwe vriendje!

Kies je favoriet
Ozzy – Dit groene vriendje is er special voor iedereen die een klein beetje ondeugend is. Hij neemt je graag mee op avontuur in de diepe zee, het spannende sterrenstelsel of  omringt je met je favoriete dieren.

Stella – Stella is met haar roze kleur perfect voor iedere kleine  prinses. Stella versiert met haar projector de kamer met dieren, de sterrenhemel of als droomkasteel.
My Teddy – Teddy is voor de stoerste jongens thuis en tovert je kamer net als Ozzy om in de diepe zee, het sterrenstelsel of laat de leukste dieren zien.

About BIGBEN INTERACTIVE
Bigben is a European player specialized in video game publishing and the design and distribution of smartphone and gaming accessories as well as audio products, The Group, which is recognized for its capacities in terms of innovation and creation, aspires to become one of European leaders in each of its business segments. www.bigben.eu
—————————————————————————————————————————-

Download hier het beeldmateriaal.
Voor meer informatie en recensie-exemplaren kunt u contact opnemen met Triple P Entertainment | Merel van Baal en Pauline Verhoeven | Tel: 035 – 69 82 106 | E: merel@triplepentertainment.nl en Pauline@triplepentertainment.nl | www.triplepentertainment.nl | Facebook | Twitter | Instagram