BioscoopFilm
Je bent hier:

Update releases van The Searchers

Het hele team van The Searchers wenst iedereen een goede gezondheid toe en veel sterkte met de uitdagingen die deze periode met zich meebrengt. Gezien de huidige gezondheidscrisis blijven alle bioscopen tot nader orde gesloten en worden verschillende internationale releases uitgesteld. Ook wij zien ons genoodzaakt om onderstaande releases uit te stellen. We kondigen binnenkort de nieuwe releasedata voor deze films aan.

 

My Spy en True History of the Kelly Gang

Om een succesvolle release mogelijk te maken, trekken wij zowel My Spy alsTrue History of the Kelly Gang tijdelijk terug uit de bioscoopzalen. Beide films gingen 12 maart jl. in premiere. We kondigen binnenkort nieuwe release-data voor beide films aan.

 

The Secret Garden

Aangezien de internationale release van The Secret Garden werd uitgesteld, zien ook wij ons genoodzaakt om met onze release (gepland op 15 april) uit te wijken naar augustus. Een definitieve releasedatum moet nog bepaald worden.

 

Promising Young Woman

Ook de internationale release van Promising Young Woman zal worden uitgesteld, daarom zal ook de Nederlandse release (gepland op 16 april) worden verschoven naar een nader te bepalen datum.

 

The Personal History of David Copperfield

The Personal History of David Copperfield gaat niet op 7 mei in de bioscopen draaien en wordt uitgesteld. Een nieuwe releasedatum wordt zo spoedig mogelijk gecommuniceerd.

 

Bad Trip

Bad Trip gaat niet op 7 mei in de bioscopen draaien en wordt ook uitgesteld. Een nieuwe releasedatum wordt zo spoedig mogelijk gecommuniceerd.

 

Geannuleerde persvoorstellingen:

  • The Personal History of David Copperfield – landelijke persvoorstelling op 28 april om 10:30 uur in Rialto
  • Bad Trip – landelijke persvoorstelling op 22 april om 13:00 uur in het Ketelhuis

Geef een reactie