+ 31 (0) 35 - 69 82 106 info@triplepentertainment.nl
24hours

Uitnodiging landelijke persvoorstellingen The Searchers

Earth: Een Onvergetelijke Dag | vrijdag 12 januari | 10:30 uur | Het Ketelhuis
24 Hours To Live | vrijdag 12 januari | 12:30 uur | Het Ketelhuis

Filmdistributeur The Searchers nodigt je van harte uit op vrijdag 12 januari voor de landelijke persvoorstellingen van Earth: Een Onvergetelijke Dag en 24 Hours To Live. De BBC-natuurdocumentaire Earth: Een Onvergetelijke Dag toont prachtige beelden van de wonderen der natuur en wordt ingesproken door acteur Thom Hoffman. In de spannende actiefilm 24 Hours To Live is Ethan Hawke zijn leven niet zeker als hij de dood van zijn vrouw en kind probeert te wreken.

Wat: Vroege persvoorstelling EARTH: EEN ONVERGETELIJKE DAG (95 minuten)
Datum: Vrijdag 12 januari
Start film: 10:30 uur

Wat: Vroege persvoorstelling 24 HOURS TO LIVE (93 minuten)
Datum: Vrijdag 12 januari Start film: 12:30 uur
Locatie: Het Ketelhuis, Pazzanistraat 4, 1014 DB Amsterdam

EARTH: EEN ONVERGETELIJKE DAG – bioscooprelease 18 januari – bekijk de trailer Earth: Een Onvergetelijke Dag is het langverwachte vervolg op de geprezen BBC-documentaire Earth uit 2007. De BBC neemt je gedurende één dag mee op een onvergetelijke reis over onze planeet en brengt bijzondere dieren op een unieke manier in beeld. De nieuwste camera- en filmtechnieken staan aan de basis van verbluffende beelden. Zo ben je onder meer getuige van een babypanda op zoek naar voedsel, van een luiaard op liefdespad en van een zebrajong dat wanhopig een rivier probeert over te steken. Ga mee op een eendaagse reis vol schoonheid in dit epos dat Moeder Aarde in het zonnetje zet.

24 HOURS TO LIVE – bioscooprelease 18 januari – bekijk de trailer Travis Conrad (Ethan Hawke) is een ex-huurmoordenaar die nog éénmaal wordt teruggevraagd voor een gevaarlijke job. Wanneer hij tijdens deze gevaarlijke opdracht sterft, slagen de dokters van het geheim agentschap erin om hem kortstondig weer tot leven te wekken en zo cruciale informatie uit Travis los te krijgen. Travis beseft dat hij slechts 24 uur te leven heeft en besluit om in die tijd de dood van zijn vrouw en kindje te wreken. Maar dan kruist hij het pad van de Chinese superspionne die hem eerder doodde…

Aanmelden Graag aanmelden voor een of beide persvoorstellingen o.v.v. ‘Persvoorstelling [filmtitel]’ via het mailadres info@triplepentertainment.nl.

Op de hoogte blijven van alle releases van The Searchers? www.thesearchers.be | Facebook