+ 31 (0) 35 - 69 82 106 info@triplepentertainment.nl
ItonyaenDen

PERSUITNODIGING
23 januari 2018


Uitnodiging landelijke persvoorstellingen The Searchers

I, Tonya | dinsdag 13 februari | 10:30 uur | Het Ketelhuis
Den of Thieves | dinsdag 13 februari |13:00 uur | Het Ketelhuis

Filmdistributeur The Searchers nodigt je van harte uit op dinsdag 13 februari voor de landelijke persvoorstellingen van I, Tonya en Den of Thieves. Het waargebeurde I, Tonya is een hilarisch en aandoenlijk portret van de verguisde Amerikaanse kunstschaatser Tonya Harding (een sterke rol van Margot Robbie). De film ontving maar liefst drie Golden Globe-nominaties, waarvan één werd verzilverd door actrice Allison Janney voor haar weergaloze rol als Tonya’s moeder. De spannende actiefilm Den of Thieves is het regiedebuut van Christian Gudegast (o.a. verantwoordelijk voor het script van London Has Fallen) met grote rollen voor Gerard Butler, Pablo Schreiber, O’Shea Jackson Jr. en 50 Cent.

Wat: Landelijke persvoorstelling I, TONYA (119 minuten)
Datum: Dinsdag 13 februari
Start film: 10:30 uur

Wat: Landelijke persvoorstelling DEN OF THIEVES (140 minuten)
Datum: Dinsdag 13 februari
Start film: 13:00 uur

Locatie: Het Ketelhuis, Pazzanistraat 4, 1014 DB Amsterdam

I, TONYA – bioscooprelease 22 februaribekijk de trailer
Kunstschaatsster Tonya Harding (Margot Robbie) is een natuurtalent en niets lijkt haar selectie voor de Olympische spelen in de weg te staan. Maar Tonya komt niet bepaald uit een rijke familie en haar vulgaire outfits en gedrag zijn een doorn in het oog van de keurige schaatswereld. Omringd door idioten, met goede én slechte bedoelingen, beraamt Tonya een plan om wraak te nemen op haar grootste concurrente: de engelachtige Nancy Kerrigan. Eén van de grootste Amerikaanse schandalen is plots in de maak.

Het waargebeurde I, Tonya is een hilarisch en aandoenlijk portret van een buitenbeetje met een talent groter dan zichzelf. Margot Robbie schittert als nooit tevoren als de verguisde Tonya Harding, terwijl Allison Janney als Tonya’s moeder een filmpersonage voor de eeuwigheid neerzet. Regisseur Craig Gillespie (Lars And The Real Girl) vindt met I, Tonya een uniek evenwicht tussen humor, geweld en ontroering.

DEN OF THIEVES – bioscooprelease 22 februaribekijk de trailer
Big Nick (Gerard Butler) leidt een corrupte bende van politieagenten in Los Angeles, waar de Los Angeles Police Department nog meedogenlozer is dan de criminelen zelf. Wanneer Nick hoort dat de legendarische dief Merrimen (Pablo Schreiber) van plan is zijn grootste overval ooit uit te voeren, benadert hij de zwakste schakel in Merrimen’s team en weet hem te overtuigen om politie-informant te worden. Merrimen, die telkens een stap voorblijft op Nick, voert een reeks gedurfde overvallen uit om zich zo voor te bereiden op de meest onwaarschijnlijke overval ooit: het overvallen van de Federal Reserve Bank. Maar terwijl de explosieve plannen van de dieven zich verder ontwikkelen, vallen er steeds meer doden en blijkt er iemand aan het werk die Nick en Merrimen nooit hadden durven vermoeden.

Aanmelden
Graag aanmelden voor een of beide persvoorstellingen o.v.v. ‘Persvoorstelling [filmtitel]’ via het mailadres info@triplepentertainment.nl.

Releases van filmdistributeur The Searchers in 2018:

Op de hoogte blijven van alle releases van The Searchers?
www.thesearchers.be | Facebook