+ 31 (0) 35 - 69 82 106 info@triplepentertainment.nl
Untitled 3tt

TT Isle of Man is nu verkrijgbaar!

Bigben en Kylotonn kondigen met veel plezier aan dat TT Isle of Man, de officiële game van epische Tourist Trophy (TT) op het eiland Man, nu verkrijgbaar is.

Om de release te vieren is een spectaculaire trailer verschenen, vol van de passie die fans van over de hele wereld voelen voor deze bijzondere race.

Bekijk de trailer: https://youtu.be/wXmYhTQrhzQ

TT Isle of Man is nu verkrijgbaar voor € 69,99 op PlayStation 4 en Xbox One. Vanaf 27 maart is de game ook verkrijgbaar voor pc voor de prijs van €39,99.
Voor de complete beleving van deze race, maken Bigben en Kylotonn bekend dat er binnenkort ook zijspannen aan worden toegevoegd. Vanaf mei 2018 kunnen bezitters van de game deze als gratis DLC downloaden om de nieuwe racesensatie en unieke gameplay van deze voertuigen te ontdekken.

Dus zet je helm op, houd je adem in, en begeef je naar de start van de meest epische motorrace ter wereld.

Kenmerken:

  • Een getrouwe weergave van de ruim 60 kilometers en 264 bochten van Snaefell Mountain
  • 9 fantasie-tracks om op te oefenen voor het hoofdevenement
  • 23 coureurs en 40 officiële motorfietsen
  • Online-races voor maximaal 8 spelers
  • Een carrièrestand waarin je nieuwe motorfietsen kunt ontgrendelen en de legendarische Isle of Man Tourist Trophy kunt winnen

Volg ons op Facebook, Twitter, YouTube of de officiële website.

Over Bigben
Bigben Interactive is een Europese speler die is gespecialiseerd in het uitgeven van videogames en het ontwerpen en distribueren van smartphone-/game-accessoires en audioproducten. De bedrijvengroep, die algemene erkenning geniet vanwege haar capaciteiten op het gebied van innovatie en creatie, wil Europees marktleider worden in al deze bedrijfssegmenten. www.bigben.fr

Over Kylotonn Racing Games
Met meer dan 25 games op alle platformen, van de eerste tot de nieuwste generatie consoles, heeft Kylotonn een stevige reputatie opgebouwd in de industrie. Met een kerngroep van rallyfans, heeft de studio zich gespecialiseerd in racegames. Kylotonn bestaat uit 60 ontwikkelaars en heeft een eigen proprietary 3D engine: de Kt Engine 3D.