Games
Je bent hier:

Vertrek naar een wereld vol magie en avontuur – Trials of Mana is nu beschikbaar

Square Enix Ltd., nodigt spelers uit om een nieuwe, epische reis te beginnen in Trials of Mana™. Deze game is nu verkrijgbaar voor het Nintendo Switch™-systeem, het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem en STEAM®.

Bekijk hier de launch trailer van Trials of Mana

Trials of Mana werd oorspronkelijk in 1995 als Seiken Densetsu 3 uitgebracht in Japan en dompelt spelers onder in een onvergetelijk avontuur vol spannende gameplay, heugenswaardige personages en snode schurken. Door zelf een gezelschap samen te stellen van drie uit zes unieke personages, vormen spelers hun eigen avontuur, waarbij ze de klasses van hun personages kunnen upgraden naar sterkere vormen, meer dan 300 verschillende vaardigheden kunnen leren, en een wereld vol geheimen en mysteriën kunnen ontdekken. Daarnaast kunnen spelers na het voltooien van de game een spannend nieuw speelbaar hoofdstuk ontdekken dat niet voorkwam in de originele versie. In dit nieuwe hoofdstuk kunnen spelers gloednieuwe klasses ontgrendelen en een krachtige nieuwe dreiging het hoofd bieden.

Om de release van Trials of Mana te vieren, heeft HACCAN, de populaire tekenaar van de serie, een nieuw artwork gemaakt met daarop de geliefde cast van memorabele personages waar zowel fans als nieuwkomers veel plezier mee kunnen beleven in Trials of Mana.

Spelers die de speelbare demo van Trials of Mana hebben gedownload en gespeeld, kunnen hun opgeslagen gegevens gebruiken in de volledige game om meteen verder te gaan met hun avontuur. Daarnaast ontvangen spelers die de fysieke of digitale versie van de game bij geselecteerde winkels uiterlijk 21 mei 2020 aanschaffen voor het Nintendo Switch™-systeem of PlayStation®4-systeem een Rabite Adornment DLC, waarmee spelers tot level 10 meer EXP krijgen na gevechten. Spelers die de game uiterlijk 21 mei 2020 aanschaffen op STEAM ontvangen zowel de Rabite Adornment DLC als een exclusieve wallpaper-set.

Trials of Mana is nu verkrijgbaar voor het Nintendo Switch™-systeem, het PlayStation®4-systeem en STEAM. Ga voor meer informatie naar www.trialsofmana.com.

Geef een reactie