Games
Je bent hier:

Begin je magische avontuur vandaag in de demo van Trials of Mana

Square Enix nodigt spelers uit om hun epische Trials of Mana™-reis alvast te beginnen in een gratis demo van de game die vandaag verschijnt voor het Nintendo Switch™-systeem, het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem en STEAM®, in aanloop naar de lancering van de game op 24 april.

De demo voor deze komende action-RPG laat spelers voor het eerst de uitgestrekte fantasy-wereld van de game verkennen. Spelers kunnen drie uit zes unieke personages kiezen om een team te vormen en daarmee een spannende reis beginnen om de krachten van het kwaad te bestrijden. De demo laat spelers het begin van het verhaal van elke held beleven en zien hoe hun avonturen samenkomen in de strijd tegen het kwaad. De vorderingen die spelers in de demo maken, kunnen ze later voortzetten in de volledige game.

Bekijk hier de Trials of Mana ‘The Sacred Sword’-trailer: https://youtu.be/82vlUw4cOAA

Voor spelers die niet zo goed weten welk personage ze als eerste in Trials of Mana zullen kiezen, is er nu een persoonlijkheidsquiz beschikbaar waarin ze kunnen ontdekken welke held het best bij hen past. Doordat ze maar kort de tijd krijgen om elke vraag te beantwoorden, moeten spelers instinctief antwoorden om te zien met welke held hun persoonlijkheid het meest overeenstemt.  Square Enix-leden die de quiz voltooien ontvangen speciale avatar-portretten, zodat elke gebruiker zijn of haar eigen held in stijl kan showen. Je kunt de Trials of Mana Personality Quiz hier doen: https://weblet.square-enix.com/geojmp.php?d=TRIALSOFMANA&l=personalityquiz

Trials of Mana komt op 24 april 2020 beschikbaar voor het Nintendo Switch™-systeem, PlayStation®4-systeem en STEAM®. Je kunt de game hier pre-orderen: https://sqex.link/c10.

Geef een reactie