Games
Je bent hier:

Coureur Davey Todd deelt zijn impressies van TT Isle of Man – Ride on the Edge 2

Nog maar een paar weken wachten, dan verschijnt TT Isle of Man – Ride on the Edge 2! Terwijl we uitkijken naar de release, heeft Davey Todd een exclusief interview gegeven, samen met NACON en KT Racing. Als ambassadeur van TT Isle of Man – Ride on the Edge 2, een expert wat betreft de mechanics van de game en een getalenteerde motorcoureur, biedt hij zeer interessante inzichten in deze nieuwe editie van TT Isle of Man

Klik hier om het exclusieve interview met Davey Todd over TT Isle of Man 2 te bekijken

In het interview vertelt Davey Todd dat de eerste TT Isle of Man-game het perfecte hulpmiddel was om de fijne kneepjes van het circuit te leren kennen, wat hem het vertrouwen opleverde om deel te nemen aan de iconische race. Hij vertelt ook over de belangrijke verbeteringen die TT Isle of Man – Ride on the Edge 2 tot een realistischere simulatie maken: betere controle over het gewicht van de motorfietsen, verbeterde synchronisatie van motorfiets en coureur, soepeler en natuurlijker sturen, verbeterde ophangingen, enzovoort. Al deze elementen samen geven spelers het gevoel met een gamecontroller in de hand een échte motorfiets te besturen. Hij benadrukt ook de kwaliteit van de career-mode, waarin motorracefans hun droom om een professionele coureur te worden kunnen verwezenlijken.

Davey Todd is een jonge Engelse coureur die is gespecialiseerd in wegraces en op zijn 23e al flink wat trofeeën heeft veroverd. Toen hij zich in 2018 voorbereidde op zijn eerste Isle of Man TT, besloot Davey om twee maanden lang op de console van zijn broer te oefenen, en zodoende zijn kennis van het iconische, ruim 60 kilometer lange circuit te perfectioneren. Met als resultaat dat hij als tweede eindigde in het wereldwijde klassement en de een-na-snelste nieuwkomer ooit werd in de echte race. In 2019 bewees hij zijn racekwaliteiten opnieuw door tijdens zijn tweede TT in de top 8 te eindigen en de 6e plaats te veroveren in de Senior Race. Tijdens zijn derde deelname in 2020 zal Davey Todd uitkomen voor het officiële Honda Racing-team.

De TT werd voor het eerst gereden in 1907 en is de beroemdste motorrace ter wereld. Het 61 kilometer lange parkoers met 260 bochten is het meest iconische circuit voor wegracecoureurs. TT Isle of Man – Ride on the Edge 2 biedt spelers toegang tot de officiële coureurs, motorfietsen en tracks, inclusief vernieuwde physics en een nieuwe career-mode waarin spelers hun racevaardigheden steeds verder kunnen verbeteren.

TT Isle of Man – Ride on the Edge 2 verschijnt op 19 maart 2020 voor PS4, Xbox One en pc, en later voor de Nintendo Switch.

Geef een reactie