+ 31 (0) 35 - 69 82 106 info@triplepentertainment.nl
Earth

Thom Hoffman spreekt voice-over in van natuurdocumentaire Earth: Een Onvergetelijke Dag

Bekijk hier de eerste beelden

Acteur Thom Hoffman gaat de Nederlandse voice-over inspreken van de BBC-natuurdocumentaire Earth: Een Onvergetelijke Dag. De natuurdocumentaire is het langverwachte vervolg op de veelgeprezen BBC-documentaire Earth uit 2007. De originele versie wordt ingesproken door acteur Robert Redford. Earth: Een Onvergetelijke Dag draait vanaf 18 januari in de bioscoop.

In Earth: Een Onvergetelijke Dag neemt de BBC neemt je gedurende één dag mee op een onvergetelijke reis over onze planeet en brengt bijzondere dieren op een unieke manier in beeld. De nieuwste camera- en filmtechnieken staan aan de basis van verbluffende beelden. Zo ben je onder meer getuige van een babypanda op zoek naar voedsel, van een luiaard op liefdespad en van een zebrajong dat wanhopig een rivier probeert over te steken. Ga mee op een eendaagse reis vol schoonheid in dit epos dat Moeder Aarde in het zonnetje zet.

Hoffman heeft als stemacteur eerder onder andere de bekroonde documentaire Hollands Licht en de film D – DAY NORMANDY 1944 voor het Omniversum ingesproken. Hij is daarnaast bekend als acteur van diverse films en TV-series als Dokter Tinus, Freddy , leven in de brouwerij, Zwartboek en De Eetclub.

Releases van filmdistributeur The Searchers in 2017 en 2018:

Op de hoogte blijven van alle releases van The Searchers?

www.thesearchers.be | Facebook