BioscoopFilmMuziek
Je bent hier:

The Rolling Stones, The Cure en Black Sabbath

Deze zomer in de bioscoop

ABC Film Distribution brengt deze zomer een aantal bijzondere concertregistraties van legendarische rockbands exclusief naar het witte doek. Nu er deze zomer geen festivals of concerten te beleven zijn kunnen fans extra genieten van deze historische concerten op het grote scherm. In The Rolling Stones – Havana Moon, The Cure –  40th Anniversary Live in Hyde Park en Black Sabbath – The End of the End komen alle grote hits van de legendarische band The Rolling Stones, The Cure en Black Sabbath aan bod. Een optimale muziekbeleving voor zowel jong en oud.

  

The Rolling Stone – Havana Moon | bekijk de trailer

In Havana Moon wordt het historische ’once in a lifetime’ gratis outdoor concert van de Rolling Stones in Havana, Cuba vastgelegd. Dit concert, waar 500.000 fans en aanbidders bij aanwezig waren, was onderdeel van de America Latina Olé Tour in 2016, waarin de bandleden Mick Jagger, Keith Richards, Ronnie Wood en Charlie Watts een enorme show neergezet hebben. Een episch concert waar wereldhits zoals  ‘Jumpin’ Jack Flash’, ‘It’s Only Rock ’n Roll’, ‘Gimme Shelter’, ‘Brown Sugar’, ‘Satisfaction’ niet mogen ontbreken.

 

Regie:                          Paul Dugdale

Lengte:                        111 minuten

Voor meer informatie:   ookindebioscoop.nl

 

 

The Cure – 40th Anniversary Live in Hyde Park London | bekijk de trailer

Zondag 9 juli 1978 in ‘The Rocket’, een kleine rokerige bar in Crawley Sussex: The Cure geeft haar eerste concert voor 65 enthousiaste bezoekers.

 

Zaterdag 7 juli 2018 in Hyde Park Londen: The Cure betreedt weer het podium om hun 40-jarig jubileum LIVE te vieren. Meer dan 65.000 fans gingen uit hun dak!

 

Om deze historische gebeurtenis in Technicolor-glorie vast te leggen ging de band naar de man die verantwoordelijk is voor de meeste video’s van The Cure en met wie ze al jaren mee samenwerken: regisseur Tim Pope. Het optreden dat Tim Pope die perfecte zomeravond filmde was één van de beste concerten die The Cure ooit heeft gegeven. The Cure laat je genieten van maar liefst 29 nummers uit hun brede en populaire oeuvre.

 

Regie:                          Tim Pope

Lengte:                        136 minuten

Voor meer informatie:   ookindebioscoop.nl

 

 

Black Sabbath: The End of The End | bekijk de trailer

Black Sabbath: The End of The End neemt je mee naar het optreden van de laatste tour van de legendarisch en onvergetelijke heavy-metalband: Black Sabbath.

 

Na bijna 50 jaar rocken stond de band in 2017 voor de allerlaatste keer op het podium in hun geboortestad Birmingham. Hierna valt het doek definitief tijdens een tour waarvan niemand dacht dat die ooit zou plaatsvinden. De film neemt de fans mee in een uitverkochte arena het podium op en en geeft een ongeëvenaard inzicht in de mannen van Black Sabbath die het allemaal hebben gezien en beleefd. Na een halve eeuw is dit de kans om het laatste woord te horen van de grootste heavy-metalband aller tijden.

 

Regie:                          Dick Carruthers

Lengte:                        124 minuten

Voor meer informatie:   ookindebioscoop.nl

Geef een reactie