+ 31 (0) 35 - 69 82 106 info@triplepentertainment.nl
PerfectDate

Hilarische en romantische komedie The Perfect Date
vanaf 10 september op
VoD

Bekijk de trailer

De romantische komedie The Perfect Date gaat over twee 2 boezemvrienden waarvan hun opvattingen over de liefde door elkaar worden geschud door vrouwen. Vanaf 10 september is deze hilarische film beschikbaar op Video on Demand, als onderdeel van de Walk This Way romantische filmcollectie Unexpected Love Stories. Jaarlijks brengt Walk This Way Europese kwalitatieve films en documentaires uit door Video on Demand (VoD) distributie. De films en documentaires zijn te downloaden op de bekende VoD-platformen iTunes en Google Play.

Michel en Vincent zijn 2 goede vrienden sinds hun kindertijd en hebben hun eigen opvatting over vrouwen – Michel is een buitenlandse hulpverlener en een hopeloze romanticus. Hij gelooft in liefde op het eerste zicht en droomt ervan om zijn perfecte vrouw op toevallige wijze tegen het lijf te lopen (net zoals zijn ouders en grootouders elkaar hebben leren kennen). Vincent daarentegen denkt daar volledig anders over. Een succesvolle echtscheidingsadvocaat die meer de man is van de directe benadering en maar aan één ding kan denken als het over vrouwen gaat, nl. seks. Maar wanneer Angèle en Nathalie in hun leven komen, ontdekken de 2 vrienden als snel dat ze hun mening moeten herzien en beseffen ze dat ze van elkaar moeten leren als ze het geluk willen vinden.

Een heerlijke Franse romantische komedie vol grappige momenten, maar ook een mooi, realistische verhaal dat uit het leven gegrepen is.

Originele titel: L’amour, c’est mieux à deux
Internationale titel: The Perfect Date
Regisseur: Dominique Farrugia and Arnaud Lemort
Cast: Clovis Cornillac, Manu Payet en Virginie Efira
Productiejaar: 2010
Herkomst: Frankrijk
Genre: Komedie en romantiek
Speelduur: 100 min