Games
Je bent hier:

The Park Playground Amsterdam feestelijk geopend

Amsterdam, 4 juli 2022 – Jl. vrijdag 1 juli is The Park Playground feestelijk geopend in aanwezigheid van pers, BN’ers en influencers. Onder meer Sergio IJssel (Flikken Maastricht, Bon Bini Holland), Carolina Dijkhuizen (Sister Act, Zwanger & Co), André Dongelmans (De Luizenmoeder, Dirty Lines), Alex Hendrickx (ANNE+, All Stars en Zonen), Thomas Heerma van Vos (schrijver), Jahffar en Jason Wilnis (voormalig wereldkampioenen kickboksen), Dian Biemans (Bluf, Maud & Babs) en influencer Lente Voorhoeve dompelden zich vrijdag enthousiast als eerste onder in de fascinerende wereld van virtual reality. Vanaf vandaag is de nieuwste vestiging van The Park Playground aan de Rigakade in Amsterdam ook voor het publiek geopend.

Actrice Caroline Dijkhuizen wist niet wat ze meemaakte: “O my god! Dit is echt waanzinnig! Het is zó echt, het is bizar. Ik kom absoluut terug en neem al mijn vrienden mee. Ik heb ontzettend genoten.”

Acteur Andre Dongelmans was in extase na zijn VR-experience: “Dit is zó vet, het is intens. Ik zou dit heel graag nog een keer willen doen. Het is zó echt, je zit echt even in die wereld!”

The Park Playground biedt actie, avontuur, spanning en entertainment. Samen met vrienden, familie of collega’s bepaal je zelf het verloop van je avontuur. Van zombies knallen in de 19de eeuw in The Hallow, ontsnappen uit een virtuele escape room in The Heist, het ontmaskeren van De Mol tot een spannende ruimtemissie in Planet X: voor iedereen is er een ervaring beschikbaar. Alle VR ervaringen zijn in house ontwikkeld en exclusief te spelen bij The Park. Ze nemen je mee naar een wereld die je niet voor mogelijk had gehouden. Met recht een ‘mindblowing VR-experience’!

Wat is The Park Playground?
The Park Playground heeft locaties over heel Nederland en België en biedt sinds 2018 hoogwaardige free roam virtual reality-ervaringen. Na succesvolle vestigingen in Den Haag, Breda, Eindhoven en Zwolle is nu eindelijk ook onze hoofdstad aan de beurt. The Park Amsterdam heeft twee grote free roam speelvelden waar je van 2 tot 8 personen in een virtueel avontuur stapt. Bij The Park Playground speel je in teamverband, zonder rugzak of kabels, in een grote ruimte. Hierdoor kan je volledig opgaan in het spel en vergeet je totaal dat je je in het hedendaagse Amsterdam bevindt!

Details
De nieuwe vestiging van The Park Playground is gevestigd op Rigakade 10 in Amsterdam. Een experience duurt ongeveer 60 minuten. Tot en met 31/7 geldt er een welkomstkorting van 25%.

Tickets zijn hier te boeken.

Klik hier meer informatie

Volg The Park Playground op Facebook, Instagram en Youtube

Over The Park
The Park werd gelanceerd in 2018 en is een ‘corporate venture’ van Telenet en 9.5 Magnitude Ventures met de missie om de toekomst van entertainment naar het grote publiek te brengen. The Park biedt immersive virtual reality ervaringen en een voorbeeld van wat we ‘phygital entertainment’ noemen. Het biedt mensen een team-ervaring die op de grens tussen het fysieke en digitale leven zit. The Park is in 4 jaar sterk gegroeid naar reeds 12 locaties, waarvan sinds september 2020 ook Nederland toegevoegd werd, nl Breda en Eindhoven. In Nederland ging The Park een partnership aan met Vodafone. Sindsdien kreeg The Park al meer dan 140.000 bezoekers over de vloer. Bij The Park ontsnapt men even aan de realiteit met vrienden, familie, collega’s, tijdens een vriendenactiviteit, gezinsuitstap of als teambuilding. De spelers bepalen tijdens het spel zelf het verloop van de verhaallijn. De ervaringen die bezoekers kunnen spelen, ontwikkelt The Park zelf. Ze zijn toegankelijk voor alle leeftijdsgroepen. Je kan bij The Park oa gaan mollenjagen in De Mol (gebaseerd op bekende TV format), gijzelaars bevrijden als een echt SWAT team in De Dag (TV serie op EEN), een bom ontmantelen in Nano Clash of griezelen en zombies achternazitten in The Hallow. www.theparkplayground.com

Geef een antwoord