+ 31 (0) 35 - 69 82 106 info@triplepentertainment.nl
Syberia 3 Poster

Ga op avontuur met Kate Walker in Syberia 3
Bekijk
hier de nieuwe launch trailer

Syberia 3 is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC/Mac. In Syberia 3 volg je Kate Walker in haar bijzondere avontuur met de Youkol stam om ze te helpen de sneeuwstruisvogels succesvol te migreren.

Het belooft een ware expeditie te worden om deze trotse dieren te begeleiden naar het heilige land. Onverwachte situaties, ontmoetingen met vreemde karakters, beproevingen die Kate mentaal zullen uitdagen en hartverscheurende gebeurtenissen: Syberia 3 zit vol verrassingen.

Benoit Sokal, schrijver en ontwerper van de avonturengamereeks Syberia vertelt: “Kate Walker vervolgt haar queeste door het Oost-Europese landschap, aangetast door oorlog en utopieën en laat zich door niks of niemand meer tegen houden.”

De betoverende muziek van componist Inon Zur sluit perfect aan bij de wereld die gecreëerd werd door Benoit Sokal en ondersteunt tevens de mysterieuze sfeer in de nieuwe launch trailer.

Over Syberia 3
In de avonturengame Syberia 3 speel je, net als in Syberia uit 2002 en Syberia 2 uit 2004, als Kate Walker. Nadat we in het tweede deel afscheid namen van Kate Walker op de ijzige vlaktes van Siberië, blijkt ze in Syberia 3 voor dood achtergelaten. Ze wordt gevonden aan de kust door het Youkol-volk, een nomadenvolk dat zich bekommert om de sneeuwstruisvogels tijdens de migratie. Kate besluit de nomaden te helpen en te voldoen aan de meest vreemde tradities van hun voorvaderen. De reis voltrekt zich door een landschap dat afwisselend betoverend en onherbergzaam woest is. Hier beleeft Kate haar fantastische maar tevens gevaarlijke avonturen, met achtervolgers die haar steeds dicht op de hielen zitten…

Ook het derde deel van de cultserie Syberia is, net als de eerdere uitgaves, gecreëerd door Benoit Sokal. De game speelt zich af in een complete 3D-omgeving, die de speler een grote mate van vrijheid biedt om mysteries en raadsels te ontrafelen en een volledig nieuw spelsysteem met originele en meeslepende puzzels.

De aangrijpende muziek van Inon Zur, die eerder verantwoordelijk was voor de muziek van o.a. Syberia 2, Dragon Age: Origins, Fallout 3 en Fallout 4 en Prince of Persia maakt het Syberia-avontuur nog surrealistischer. De game is Engels gesproken en is volledig Nederlands ondertiteld.

Zie voor meer informatie over de game: http://www.syberia.microids.com/EN/

Volg Syberia 3 ook op: Facebook,Twitter, Instagram, Youtube

Over Mindscape BV
Mindscape BV te Amstelveen is sinds haar oprichting een leidende speler in het uitgeven en distribueren van (Nederlandstalige) console-en PC games binnen de Benelux. Tevens ontwikkelt Mindscape app-games voor smartphones en tablets. Bekende merken in de Mindscape catalogus zijn: LEGO, RollerCoaster Tycoon World, Batman, Robbie Konijn, Syberia en Moto Racer op verschillende platformen, Topmodel 3D en Boerderijleven 3D. Met de 100%HITS-lijn heeft Mindscape een prominente positie in de PC-markt voor games tot €10,-. www.mindscape.nl

———————————————————————————————————————

Rechtenvrij beeldmateriaal kun je hier downloaden.

Voor meer informatie en recensie exemplaren: Triple P Entertainment | Pauline Verhoeven | Tel: 035-6982106 | E-mail: pauline@triplepentertainment.nl | www.triplepentertainment.nl | Facebook | Twitter | Instagram