+ 31 (0) 35 - 69 82 106 info@triplepentertainment.nl
SOTTR CG Trailer SS Lo Res 800 X 500

SHADOW OF THE TOMB RAIDER ONTHULT HET BESLISSENDE MOMENT VAN LARA CROFT

De game verschijnt op 14 september tegelijk op Xbox, PlayStation en pc

Hilversum, 15 maart 2018 – Square Enix® heeft vandaag aangekondigd dat Shadow of the Tomb Raider™ over amper zes maanden beschikbaar komt voor Xbox One, het alles-in-één-entertainmentsysteem van Microsoft, Xbox One X, de krachtigste console ter wereld, het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem, PlayStation®4 Pro (PS4™Pro), een high-end systeem dat geavanceerde beeldtechnologie ondersteunt, en Windows pc/Steam. De game verschijnt 14 september op alle platformen tegelijk.

Shadow of the Tomb Raider wordt onthuld op 27 april 2018. Op die dag kunnen fans van over de hele wereld naar www.TombRaider.com gaan voor een kans om de game te spelen en de ontwikkelaars te ontmoeten tijdens één van de drie exclusieve onthullingsevenementen.

Bekijk hier de teasertrailer van Shadow of the Tomb Raider

Over TOMB RAIDER
In de TOMB RAIDER-franchise zijn wereldwijd meer dan 63 miljoen games verkocht. De originele game leidde tot een van de succesvolste videogamefilms ooit. De reboot uit 2013 inspireerde tot een nieuwe kaskrakerfilm met de kenmerkende survival-actie uit de games. Hoofdrolspeler Lara Croft® is al meer dan twintig jaar een wereldwijd icoon. De nieuwste release in de wereldberoemde franchise, Rise of the Tomb Raider, heeft meer dan 100 “Best of”-nominaties en awards ontvangen en is een van de hoogst beoordeelde games ooit. Dit alles maakt TOMB RAIDER tot een blijvend topmerk in het action-adventure-genre.

Over Square Enix, Inc.
Square Enix Ltd. ontwikkelt, publiceert, distribueert en licenseert entertainment van de merken SQUARE ENIX®, EIDOS® en TAITO® in Europa en andere PAL-regio’s als onderdeel van de Square Enix-bedrijvengroep. Square Enix Ltd. beschikt tevens over een wereldwijd netwerk van toonaangevende ontwikkelingsstudio’s, zoals Crystal Dynamics® en Eidos Montréal. De Square Enix-bedrijvengroep heeft een waardevolle portfolio van intellectueel eigendom opgebouwd, met onder andere: FINAL FANTASY® (waarvan wereldwijd meer dan 135 miljoen exemplaren zijn verkocht), DRAGON QUEST® (waarvan wereldwijd meer dan 75 miljoen exemplaren zijn verkocht) en TOMB RAIDER® (waarvan wereldwijd meer dan 63 miljoen exemplaren zijn verkocht); daarnaast is er nog het legendarische SPACE INVADERS®. Square Enix Ltd. is een in Londen gevestigde volledige dochtermaatschappij van Square Enix Holdings Co., Ltd.
Meer informatie over Square Enix, Inc. is te vinden op http://na.square-enix.com/