GamesLifestyleMannenUitgaan
Je bent hier:

Rotterdamse VR-hal Zero Latency

nu officieel geopend

“Bowlen is uit, zombies zijn in” – Telegraaf
“….qua adrenaline voelt dit alsof we als 12-jarigen voor het eerst in de achtbaan gaan” – Volkskrant
Alsof je een andere wereld binnenstapt” – AD Rotterdams Dagblad
“Zero Latency VR is met recht een nieuw hoofdstuk te noemen op het gebied van virtual reality en een aanrader voor iedereen” – Mashable.nl

Zero Latency VR opende op 6 februari jl. officieel de deuren van zijn eerste Nederlandse vestiging. Na een ingrijpende verbouwing is de historische en iconische Kaya Motors-garage omgetoverd tot een hypermoderne arena van 200 vierkante meter, waarmee Rotterdam met recht een virtual reality-walhalla genoemd kan worden. Zero Latency VR biedt een sociale beleving: het multiplayerspel speel je namelijk met 2 tot en met 8 personen tegelijkertijd. Omdat je elkaar ziet en met elkaar kunt praten wordt het VR-avontuur van Zero Latency VR een onvergetelijke gemeenschappelijke ervaring!

Zero Latency VR heeft wereldwijd 42 locaties en staat bekend als één van de beste free-roam VR-ervaringen ter wereld. Free-roam betekent dat je je helemaal vrij kunt bewegen en rond kunt lopen in een gigantische hal van 200 vierkante meter. Een combinatie van échte en virtuele actie dus.

De eerste spelers betraden een sprookjesachtige buitenaardse wereld, vochten tegen moordlustige robots of en overleefden een heuse zombie-apocalypse.

Op de website vind je meer informatie over het spelaanbod en de unieke mogelijkheden van free-roam multiplayer virtual reality entertainment.

Ga ook naar Facebook en Instagram voor het laatste nieuws.

Geef een reactie