DierenGoed doelKerst
Je bent hier:

Rossana Kluivert en haar gezin lanceren KLUIFJE kersttruiencollectie exclusief bij Kruidvat 

Vanaf vandaag online en vanaf dinsdag 19 november in de winkels verkrijgbaar

Dierenvrienden Rossana, Patrick, Shane, Demi en Nino Kluivert lanceren vanaf vandaag hun nieuwe kersttruiencollectie voor het goede doel. Na de lancering van hun eerste KLUIFJE collectie op Dierendag komt de familie vandaag met een hele bijzondere aanvulling. De opbrengst van deze speciale KLUIFJE kersttruiencollectie wordt gebruikt om de faciliteiten van de Dierenbescherming op Curaçao op te knappen en op die manier zoveel mogelijk honden te helpen. De collectie is vanaf vandaag te koop op kruidvat.nl en vanaf dinsdag 19 november verkrijgbaar in alle Kruidvat filialen.

Rossana Kluivert: “Ik houd van de feestdagen en natuurlijk van honden, dus een eigen kerstcollectie truien voor de hele familie is geweldig. Daarnaast steun je niet alleen het goede doel; je kunt de truien ook matchen met je eigen huisdier”.

De inspiratie voor de kersttruien zijn hun eigen honden geweest. Zo heeft ieder familielid zijn eigen hond mogen afbeelden op zijn of haar eigen kersttrui.
De KLUIFJE Kerstcollectie bestaat uit vijf verschillende kerstruien die je kunt mixen en matchen met kersttruien voor je eigen huisdier. Daarnaast zijn er ook pyjama’s voor mannen, vrouwen en kinderen die je met de feestdagen gezamenlijk kunt dragen. Er zijn ook een aantal leuke speeltjes toegevoegd aan deze collectie. Door een item te kopen van de KLUIFJE collectie steun je de honden op Curaçao.

Geef een reactie