+ 31 (0) 35 - 69 82 106 info@triplepentertainment.nl

Rode loper-première THE BIG SICK op 3 juli in KINO Rotterdam in aanwezigheid van hoofdrolspeler en comedian Kumail Nanjiani

Vanaf 3 augustus in de bioscoop – trailer

Filmdistributeur The Searchers nodigt pers van harte uit om verslag te komen doen van de officiële rode loper-première van de romantische komedie The Big Sick op maandag 3 juli. Comedian en hoofdrolspeler Kumail Nanjiani en zijn vrouw en tevens co-scenarioschrijver van de film, Emily V. Gordon, zijn speciaal vanuit Amerika afgereisd om bij de première in KINO Rotterdam aanwezig te zijn.

De presentatie van de avond is in handen van mede-comedian Jörgen Raymann. De film van producent Judd Apatow – bekend van Girls, Knocked Up, This is 40, Bridesmaids en Trainwreck – was dé grote verrassing op Sundance Filmfestival 2017.

Datum: Maandag 3 juli

Programma
:

18:30 – 19:00 uur Ontvangst pers
19:00 – 20:00 uur Rode loper open
20:00 – 20:30 uur Voorgesprek onder leiding van comedian Jörgen Raymann met Kumail Nanjiani & Emily V. Gordon
20:30 – 22:30 uur Vertoning The Big Sick

Aanwezige cast: Kumail Nanjiani (acteur, scenario) & zijn vrouw Emily V. Gordon (scenario)

Aanwezige BN’ers: Jörgen Raymann, andere namen worden nog bekend gemaakt

Locatie: KINO, Gouvernestraat 129-133, 3014 PM Rotterdam

Aanmelden première
Mocht je verslag willen doen van de rode loper-première, dan vernemen we je aanmelding graag via Anke Nicolai, anke@triplepentertainment.nl o.v.v. ‘Première The Big Sick’.

Landelijke persvoorstelling
Er staat een landelijke persvoorstelling gepland op dinsdag 27 juni om 10:30 uur in De Filmhallen, Hannie Dankbaarpassage 12, Amsterdam. Graag aanmelden voor deze screening via anke@triplepentertainment.nl o.v.v. ‘Persvoorstelling The Big Sick’.

Andere vertoningsmogelijkheden
Er zijn enkele sneak previews en voorpremières gepland (de meest actuele lijst kan opgevraagd worden via anke@triplepentertainment.nl). Let op: van The Searchers-titels zijn geen screenerlinks beschikbaar.

Informatie en beeldmateriaal van The Big Sick zijn te downloaden via www.filmdepot.nl

Synopsis The big Sick
Na een one-night stand zijn de New Yorkse stand-up comedian Kumail (Kumail Nanjiani) en Emily (Zoe Kazan) smoorverliefd op elkaar. Het enige probleem: Kumail verzwijgt zijn vriendin voor zijn traditionele Pakistaanse ouders. Die zien hun zoon toch liever trouwen met een Pakistaans meisje. Wanneer Emily hierachter komt, verbreekt ze de relatie. Maar dan wordt Emily plots zo ziek dat ze in een coma belandt. Terwijl de artsen een oplossing zoeken wijkt Kumail geen moment van haar zijde, tot grote ergernis van Emily’s excentrieke ouders (Ray Romano en Holly Hunter). Beetje bij beetje ontstaat er een band tussen Kumail en Emily’s ouders die hun leven voorgoed zal veranderen.

Meer informatie:
Triple P Entertainment | Anke Nicolai | Tel: 035-6982106 | E-mail: anke@triplepentertainment.nl
www.triplepentertainment.nl | Facebook | Twitter | Instagram