+ 31 (0) 35 - 69 82 106 info@triplepentertainment.nl
Untitled 1

Robert ten Brink is bioscoop-gastheer
tijdens André in Cinemas op 28 en 29 juli

André in Cinemas
Amore – My Tribute to Love

Op slechts twee dagen, zaterdag 28 en zondag 29 juli, kunnen bioscoopbezoekers in hun eigen theater genieten van het Maastrichtconcert van André Rieu tijdens André in Cinemas. Dit jaar is het thema Amore – My Tribute to Love waarbij de hele avond in het teken staat van de liefde. En wie kan deze liefdevolle avond beter gastheer zijn dan Dr. Love himself? Robert ten Brink verzorgt de presentatie exclusief voor de bioscopen en neemt de bioscoopbezoeker mee achter de schermen tijdens het concert van André Rieu. Bovendien heeft Robert ten Brink na het concert een exclusief interview met André Rieu. Kijk voor kaarten op www.andreincinemas.com.

Speciaal voor André in Cinemas heeft Robert ten Brink een video opgenomen waarin hij een grote André Rieu fan blij maakt met een mooie prijs. Zij is haar hele leven al fan en gaat André Rieu dit jaar voor het eerst live zien optreden in Maastricht. Robert verrast haar door aan deze ervaring ook nog een meet & greet met haar held toe te voegen. Voor degene die de Maastrichtconcerten niet kunnen bijwonen is André in Cinemas een uitkomst. Iedereen kan in de lokale bioscoop naar de fantastische concerten komen kijken met Robert ten Brink als presentator. Dit jaar in meer dan 110 bioscopen waaronder Pathé, Vue, Kinepolis en vele anderen.
Bekijk hier de video.

Amore – My Tribute to Love is een eerbetoon van de beroemde violist aan zijn liefde voor muziek en de liefde voor zijn beide families: zijn vrouw en kinderen, maar natuurlijk ook zijn Johann Strauss Orkest met wie de ‘koning van de wals’ al meer dan 30 jaar samenspeelt. De concerten in Maastricht volgen op het uitbrengen van het album ‘Amore’ in 2017. Dit album bevat André Rieu’s versies van bekende liefdesliedjes, zowel in de pop- als de klassieke muziek.

Muzikale ode door André Rieu
Tijdens Amore – My Tribute to Love verrast André Rieu een gelukkige winnaar met een ultieme muzikale en liefdevolle ode. Nederlandse bioscoopbezoekers kunnen meedingen om een van André’s walsen aan hun grote liefde te laten wijden door André persoonlijk. Ga naar www.andreincinemas.com/dedication om André te vertellen waarom uw geliefde een muzikale ode verdient.

Succes
In 2017 gingen in slechts drie dagen ruim 28.000 mensen naar de bioscoop voor André in Cinemas, André’s 2017 Maastricht Concert. Dat betekende bijna een verdubbeling van het bezoekersaantal van de vorige Rieu concertregistratie in de bioscoop. Al na het eerste bioscoopweekend werd dankzij het indrukwekkende aantal van ruim 24.000 bioscoopbezoekers het Nederlandse box office record van Event Cinema verpulverd. Ook in het buitenland is André in Cinemas zeer succesvol. In het Verenigd Koninkrijk en Ierland werd vorig jaar slechts in één dag een recordomzet van 1,45 miljoen pond opgebracht, waarmee het record van 1,41 miljoen pond van Rieu’s vorige concertregistratie overtroffen werd. Ook in Denemarken, Canada, Mexico, Polen, Australië en Nieuw Zeeland groeide André in Cinemas uit tot de grootste Event Cinema-release allertijden.

Over Piece of Magic Entertainment
André in Cinemas wordt geproduceerd en wereldwijd gedistribueerd door Piece of Magic Entertainment. Het productie- en distributiebedrijf voor artiesten en licentiegevers werd in 2017 opgericht door André Rieu, Pierre Rieu en Caspar Nadaud en startte met een serie concerten van André Rieu op het grote doek. Met Event Cinema, richt Piece of Magic Entertainment zich op het produceren en distribueren van culturele manifestaties in bioscopen. Men brengt grootse (semi)live-evenementen naar ruim 4.000 bioscopen in meer dan 80 landen, variërend van multiplexen tot onafhankelijke bioscopen en niet-traditionele bioscooplocaties. In de zomer van 2017 bracht men André in Cinemas met veel succes in de bioscoop gevolgd in oktober van dat jaar door de release van Avicii: True Stories, dat tijdens ADE eveneens voor volle bioscopen zalen zorgde. André in Cinemas Amore – My Tribute to Love is in Nederland te zien in de bioscopen van onder meer Pathé Theaters, Vue Nederland, Kinepolis en vele anderen op zaterdag 28 juli en zondag 29 juli.

Over André Rieu
André Rieu brak in 1994 door met de Tweede Wals uit de Suite voor Variété orkest van Dmitri Sjostakovitsj, die een onverwacht (hit)succes werd. Sindsdien reist hij over de hele wereld met shows waarin hij klassieke muziek, salonmuziek, operette, soundtracks en popmuziek speelt. Inmiddels heeft Rieu wereldwijd meer dan veertig miljoen albums en DVD’s verkocht, waarmee hij de grootste klassieke popartiest ter wereld genoemd mag worden.