Games
Je bent hier:

Release van Roguebook en Rogue Lords

Roguebook verschijnt 17 juni en Rogue Lords najaar 2021

Roguebook – verschijnt op 17 juni 2021 voor Steam, en later voor PlayStation®4, PlayStation®5, Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo SwitchTM

Klik hier om de nieuwe video van Roguebook te bekijken

In Roguebook vorm je een team van twee van de vier beschikbare personages. Sharra verslaat vijanden met brute kracht, Sorocco kan vijandelijke aanvallen blokkeren, Aurora gebruikt haar magische talenten en Seifer ontketent zijn woede tegen iedereen die het waagt hem aan te vallen.

Elke held heeft zijn of haar eigen unieke kaarten. Spelers moeten strategisch denken en hun kaarten op het beste moment en in de juiste volgorde spelen om verwoestende combo’s te creëren. Aan het begin van elke beurt kunnen spelers zien wat de vijandelijke aanvallen worden. Soms is de aanval de beste verdediging, maar soms is het verstandiger om je op de verdediging te concentreren en aldus een verpletterende nederlaag te voorkomen.

Zoals bij roguelikes gebruikelijk is, moet je na een nederlaag opnieuw beginnen. Maar dankzij de nieuwe kaarten en vaardigheden die je hebt ontgrendeld, word je met elke run sterker. Door telkens weer opnieuw te beginnen, kunnen spelers steeds verder komen en meer dan 50 verschillende soorten vijanden tegenkomen.

 

Rogue Lords – De volledige versie van Rogue Lords verschijnt in het najaar van 2021 voor pc, Playstation ®4, Xbox One en Nintendo SwitchTM.

Klik hier voor een gedetailleerde presentatie van de 9 kwaadaardige Disciples

Aan het begin van elke run vorm je een team van drie Discipels. Elk personage beschikt over unieke aanvallende en verdedigende vaardigheden en kan verschillende rollen spelen. Kies je team op basis van je speelstijl en stem het arsenaal aan vaardigheden en speciale acties van je Discipels af op de in-game-gebeurtenissen om de machtigste vijanden te overwinnen. Vorm verschillende combinaties van spreuken en vervloekingen om je eigen diabolische teamsynergiën te creëren.

Geniet van je duistere kant en speel met iconische slechteriken als de White Lady, Dr. Frankenstein en zijn schepping, en Dracula.

Geef een antwoord