Je bent hier:

Reis vanaf 22 augustus naar

het hiernamaals in Oninaki

Square Enix maakte tijdens het Square Enix Live E3 2019-evenement bekend dat ONINAKI™, de nieuwste action-RPG van het getalenteerde Tokyo RPG Factory™-team, op 22 augustus 2019 zal verschijnen voor het Nintendo Switch™-systeem, PlayStation®4-computerentertainmentsysteem en STEAM®.

Bekijk hier de ONINAKI E3-trailer waarin de datum wordt aangekondigd: https://youtu.be/nwk7EUrFvQc

ONINAKI is de derde titel van Tokyo RPG Factory en de eerste toenadering van de studio in het action-RPG-genre. Ook deze nieuwe game ondersteunt de missie van de studio om inspiratie uit klassieke Japanse role-playing games te putten voor een boeiende ervaring op moderne platformen. Na de release van I Am Setsuna™ in 2016 en LOST SPHEAR™ in 2018, biedt ONINAKI met zijn geïnspireerde art-direction, diepgaande personage-ontwikkeling en meeslepende verhaallijn een unieke, maar toch vertrouwd voelende JRPG-ervaring.

In ONINAKI gaan spelers op reis met Kagachi, een jonge Watcher wiens taak het is om verloren zielen naar de volgende wereld te begeleiden. Wanneer hij kennismaakt met het mysterieuze meisje Linne, raakt zijn lot verstrengeld met bloed en dood. Tijdens hun reis maken spelers ook kennis met Kushi, een voorbeeldige Watcher en betrouwbare leider, Mayura, een Watcher met een goed hart, en de Night Devil, een kwaadaardig wezen uit een vergeten tijd.

ONINAKI komt op 22 augustus beschikbaar voor het Nintendo Switch™-systeem, PlayStation®4-systeem en STEAM®. Ga voor meer informatie naar: www.oninaki.com

 

Geef een reactie