BioscoopHorror
Je bent hier:

Pure horror en duivelse praktijken in
The Dark and the Wicked

vanaf 3 december in de bioscoop

Filmdistributeur Gusto Entertainment brengt op 3 december de bloedstollende horrorfilm The Dark and the Wicked uit. In The Dark and The Wicked keren een broer en zus terug naar hun ouderlijk huis om aan hun vaders sterfbed te waken. Maar wat begint als een ritueel van rouw en herdenking verandert al gauw in hun ergste nachtmerrie.


The Dark and the Wicked – vanaf 3 december in de bioscoop
Op een afgelegen boerderij, ergens diep in Amerika, ligt een oude man op sterven. Gekluisterd aan zijn bed, vechtend voor zijn laatste adem, zorgt hij voor groot verdriet bij zijn vrouw die eraan onderdoor lijkt te gaan. Wanneer hun volwassen kinderen, Louise (Marin Ireland) en Michael (Michael Abbott Jr.), terug naar huis komen om afscheid te nemen van vader merken ze dat hun moeder door meer dan alleen  verdriet overmand wordt. Er hangt een grauwe sluier over het ouderlijk huis, een duisternis die voor angstaanjagende momenten zorgt en het rouwproces van de familie verandert in een gruwelijke nachtmerrie.

The Dark and the Wicked is een spannende horror/thriller, geregisseerd door Bryan Bertino (The Strangers) met in de hoofdrollen Marin Ireland (The Irishman), Michael Abbott Jr. (Shotgun Stories) en Xander Berkley (Terminator 2: Judgement Day).

Geef een reactie