DansFamilieGames
Je bent hier:

Primeur in 10 jaar Just Dance!

K3 is de eerste Nederlandstalige act ooit in Just Dance

Na 10 jaar Just Dance is het eindelijk zo ver! Voor het eerst in de geschiedenis van de Just Dance-franchise wordt een Nederlandstalige track toegevoegd aan de officiële tracklist van de game. De K3 track 10.000 luchtballonnen is vanaf 5 november 2019, de releasedatum van Just Dance 2020, beschikbaar voor iedereen in de Benelux die de game bezit op Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One. Er is niet zomaar gekozen voor 10.000 luchtballonen. Het is namelijk de meest populaire track van K3 op YouTube met meer dan 31 miljoen views!

Naast 10.000 luchtballonnen introduceert de game meer dan 40 nieuwe toptracks, zoals 7 Rings van Ariana Grande, Skibidi van Little Big, Kill This Love van BLACKPINK, Old Town Road (Remix) van Lil Nas X Ft. Billy Ray Cyrus en meer dan 500 andere tracks met Just Dance Unlimited.

Studio 100 en K3 zijn erg te spreken over de samenwerking; “We zijn erg enthousiast dat 10.000 luchtballonnen van K3 onderdeel gaat uitmaken van de nieuwste Just Dance. Bij Studio 100 staan muziek, dans en plezier centraal, dit was dus de ideale match! We hopen dan ook dat groot en klein veel dansplezier gaan beleven met dit ondertussen iconische nummer!”, aldus Maud Peters, Brand Marketing Manager van Studio 100.

Ook Ubisoft is enthousiast; “Just Dance staat voor plezier en nu de hit 10.000 luchtballonnen van K3 dansbaar is in de game wordt dit dansplezier alleen maar groter”, aldus Marcel Keij, Marketing Director Ubisoft Benelux.

Just Dance 2020 verschijnt op 5 november voor Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Wii – onder andere verkrijgbaar in de Ubisoft Store.

Geef een reactie