+ 31 (0) 35 - 69 82 106 info@triplepentertainment.nl
Beeldbanner 800x 500 Pla

Plantronics introduceert nieuwe gamingheadsets
waaronder met Dolby Atmos

Plantronics, leverancier van audio en draagbare technologie, brengt deze herfst nieuwe gamingheadsets op de markt. Zo introduceert Plantronics de RIG 100HS/HX chatheadsets voor PS4 en Xbox One, de RIG 400ATMOS/RIG 400HX ATMOS headsets met Dolby Atmos voor Xbox One en pc, de RIG 800HS draadloze headset voor PS4 en de RIG 800LX/HD Dolby Atmos draadloze headsets voor respectievelijk Xbox One en pc.

Plantronics RIG 400ATMOS en RIG 400HX ATMOS gaming headsets met Dolby Atmos
Met de RIG 400ATMOS en RIG 400HX ATMOS hoor je nog meer details in je game. Dankzij de comfortabele pasvorm en het lichtgewicht ontwerp kun je urenlang comfortabel gamen en de microfoon met noise-cancelling zorgt ervoor dat je goed wordt gehoord. De volumeregeling is in het snoer verwerkt.

De oorschelpen van traagschuim vormen zich naar je oor, waardoor je gamegeluiden niet door achtergrondgeluiden worden verstoord. De hoofdbeugel met kussen verlaagt de druk, zodat je urenlang kunt spelen.

Eenvoudige bediening
De RIG 400-serie biedt eenvoudige toegang tot de knoppen die je het meest gebruikt, zodat je gefocust blijft op je game. Stel direct het volume in en mute je microfoon met de bediening in het snoer.

Hoogwaardig geluid
Met de 40mm-drivers ervaar je een explosieve gameaudio, waardoor je je midden in de actie bevindt. Met de verlengde microfoon met noise-cancelling ben je altijd klaar voor een chat en horen je teamleden altijd luid en duidelijk wat je zegt.

De RIG 400ATMOS voor pc en de RIG 400HX ATMOS voor Xbox One met Dolby Atmos voor headsets biedt een krachtig geluid in een lichte en duurzame headset met een microfoon met noise-cancelling en bediening in het snoer waarmee je je gameplay naar een hoger niveau tilt. De headset wordt samen met een Dolby Atmos activeringscode voor Windows 10 en Xbox geleverd.

 

Plantronics RIG 100HS/HX chatheadset
Upgrade naar premium chat
Til je game- en chatmix naar een hoger niveau met de RIG 100-serie, een driver headset met een volledig bereik, open ontwerp en flexibele verlengde microfoon, ideaal voor gamen met een surround-geluidssysteem.

Dual performance audio
Hoor meer signalen in de game en voer telefoongesprekken die zo ongelofelijk helder zijn. Ervaar de kracht van een volledige driverunit met een exoskelet oorschelpontwerp waardoor omgevingsgeluid hoorbaar is. Daarnaast biedt het een open akoestiek voor een groter klankbereik tijdens het gamen.

Eenvoudige bediening
Concentreer je op de game en pas eenvoudig het volume aan met behulp van de mute- en volumeregeling in het snoer. Dankzij de snelle volumeaanpassing zonder schermmenu’s, kun je probleemloos opgaan in de game ondanks de aanwezigheid van anderen in de kamer.

Zacht en aanpasbaar comfort
Deze lichtgewicht headset met traagschuim is zo ontworpen dat je minder druk op je hoofd voelt en je minder moe wordt van het luisteren, zodat je langer kunt blijven gamen. Met de draaibare, ruis onderdrukkende verlengde microfoon kun je zowel links als rechts heldere chataudio verzenden en ontvangen.

 

PLANTRONICS RIG 800HD/HS/LX Wireless
Een perfecte gameplay vergt een ononderbroken focus. Dat is de reden waarom de draadloze RIG 800HD voor pc, RIG 800HS voor Playstation 4 en RIG 800LX voor Xbox One tot 24 uur audio biedt zonder vertragingen. Dankzij het lichtgewicht comfort is hij uitermate geschikt voor marathon gaming-sessies. Xbox One-gamers kunnen met de RIG 800LX en pc-gamers met de RIG 800HD genieten van Dolby Atmos en helemaal opgaan in hun game door de meeslepende audio die kraakhelder en realistisch om en over je heen dendert. Ontketen de kracht van Dolby Atmos voor je games met de meegeleverde activeringscode voor Xbox en Windows 10.
Met de RIG 800-serie krijg je veel vermogen. Je kunt met één oplaadbeurt namelijk maximaal 24 uur achter elkaar onafgebroken spelen. De draadloze technologie met minimale vertraging zorgt voor een helder game- en chatgeluid zonder vertragingen. Daarnaast is de headset ongelooflijk licht en biedt uitgebreide audioaanpassingen binnen handbereik.

Hoogwaardig geluid
De bijpassende 40mm-drivers brengen het geluidsbeeld tot leven met lage frequentie resonatoren die basgeluiden versterken en vervorming beperken. Met de spraakfeedback kun je de uitgaande niveaus en kwaliteit beheren en je teamgenoten horen je door de microfoon met noise-cancelling. Wanneer je niet meer hoeft te praten, klap je de microfoon dicht om deze te muten.

Nauwkeurige bediening
Draadloos gamen vereist snelle toegang tot essentiële instellingen. Met de analoge knop kun je snel de balans tussen game- en chataudio instellen en het mastervolume beheren. Kies een EQ-instelling om hoge tonen te isoleren, middentonen te versterken, van diepe bastonen te genieten of de focus op stemgeluid te verbeteren.

Lange tijd comfortabel spelen
De schuimrubberen oorkussens gaan vermoeidheid tegen en verhogen de geluidsisolatie voor een meeslepende ervaring. Het lichte, duurzame frame bevat een zelf-aanpassende hoofdband die het gewicht gelijkmatig verdeelt om de druk te verlagen. De RIG 800-serie heeft meerdere afstelpunten voor een perfecte pasvorm zonder dat je beperkt wordt in je beweging of vastzit in kabels.

 Beschikbaarheid
De RIG 100HS/RIG 100HX, RIG 400ATMOS/RIG 400HX Dolby Atmos, RIG 800HS en RIG 800HD/RIG 800LX Dolby Atmos zijn vanaf deze herfst verkrijgbaar.

Over Plantronics
Plantronics is een audiopionier en een wereldwijde leider in de communicatiebranche. Het bedrijf maakt intelligente en adaptieve oplossingen die voorzien in de belangrijkste behoeften van klanten: het ervaren en faciliteren van eenvoudige en heldere communicatie terwijl ze genieten van afleidingsvrije omgevingen. De oplossingen worden door consumenten en bedrijven wereldwijd gebruikt en zijn uitermate geschikt voor open kantooromgevingen. Plantronics biedt communicatieoplossingen van hoge kwaliteit, waaronder voor unified communications, klantenservice, data-analyse en bluetooth-headsets. Voor meer informatie zie plantronics.com.
 
About Dolby Laboratories
Dolby Laboratories (NYSE:DLB) creates audio, video and voice technologies that transform entertainment and communications in mobile devices, at the cinema, at home and at work. For more than 50 years, sight and sound experiences have become more vibrant, clear and powerful in Dolby. For more information, please visit www.dolby.com.
 
Dolby, Dolby Voice and the double-D symbol are registered trademarks of Dolby Laboratories. All other trademarks remain the property of their respective owners. DLB-G.