FamilieFilm
Je bent hier:

Persdag Strijder

Op 2 juni in Amsterdam

Op donderdag 2 juni organiseert Triple P Entertainment een persdag voor de Nederlandse familiefilm Strijder in Amsterdam waar hoofdrolspelers inclusief balkunstenaar Soufiane Touzani aanwezig zullen zijn. In Strijder dromen de 12-jarige hartsvrienden Dylan (Maik Cillekens) en Youssef (Anouar Kasmi) ervan om profvoetballer te worden. Strijder is vanaf 21 juli in de bioscopen te zien.

Klik hier voor een teaser van de film.

 

Hoofdrolspelers Maik Cillekens en Anouar Kasmi maken, net als balkunstenaar Soufiane Touzani (bekend van zijn tv-programma Tiki Taka Touzani en het YouTube kanaal TouzaniTV) hun speelfilmdebuut. Naast hen zien we Martijn Fischer (Bloed, Zweet en Tranen, Onze Jongens in Miami), Kailani Busker (Alsof ik er niet echt was), Maartje van de Wetering (Flikken Rotterdam) en Walid Benmbarek (Mocro MaffiaDe Luizenmoeder) in de belangrijkste rollen.

 

Strijder is het op waarheid gebaseerde verhaal van Job Tichelman. Tichelman schreef het scenario samen met regisseur Camiel Schouwenaar (Polska Warrior), die met Strijder zijn speelfilmdebuut maakt.

Geef een antwoord