MannenSport
Je bent hier:

Persconferentie Rico Verhoeven en Badr Hari

17 oktober in Utrecht

Op 17 oktober vindt de persconferentie met Rico Verhoeven en Badr Hari plaats, over de lang verwachte rematch tussen de twee aartsrivalen. De persconferentie voor het kickboksevenement GLORY COLLISION 2 vindt plaats op donderdag 17 oktober in Central Studios in Utrecht.

Rico ‘The King of Kickboxing’ Verhoeven (55-10, 16 KO’s) en Badr ‘The Golden Boy’ Hari (106-13, 1 NC, 92 KO’s) zijn headliner van GLORY COLLISION 2 op zaterdag 21 december in de GelreDome in Arnhem.Wanneer de twee op 21 december in de ring stappen, is het bijna op de dag af drie jaar geleden dat ze voor het eerst tegenover elkaar stonden. Hun headline-gevecht op GLORY COLLISION in december 2016 was destijds het grootste gevecht in de geschiedenis van het kickboksen, een predicaat dat nu uitgaat naar deze langverwachte rematch. Ga naar glorykickboxing.com en volg GLORY’s officiële social media-kanalen voor het laatste nieuws.

Aanmelden
Graag zien we aanmeldingen voor de persconferentie uiterlijk 14 oktober tegemoet via een e-mail aan info@triplepentertainment.nl. *

* Wij nemen alleen aanmeldingen van pers in behandeling.

Geef een reactie