BioscoopFamilieFilmKinderen
Je bent hier:

Pers is 18 maart welkom op de set van de familiefilm ENGEL

 

Pers is woensdag 18 maart van harte uitgenodigd op de set van de magische en avontuurlijke jeugdfilm ENGEL, gebaseerd op het gelijknamige boek van Isa Hoes en haar dochter Vlinder Kamerling.

De aanwezige cast, waaronder Isa Hoes (De Ontsnapping, Celbok H), Liz Vergeer (Bumperkleef, Mees Kees in de Wolken, Bankier van het Verzet), Gürkan Küçüksentürk(Het schnitzelparadijs, Flikken Maastricht), Luca Orlando, Mila van Groeningen (Mees Kees in de Wolken), Yenthe Bos (Jack Bestelt een Broertje, Klem, All You Need is Love), Wolf Kerpel (Ciske de Rat), Bente van Wallenburg (Superjuffie, Uilenbal) en regisseur Dennis Bots (Circus Noël, Oorlogsgeheimen, Achtste groepers huilen niet) zijn beschikbaar voor interviews.

ENGEL vertelt het verhaal van het verlegen 11-jarige meisje Engel die op een goede dag een magisch wensklokje vindt dat haar leven totaal verandert. Niemand minder dan Isa Hoes, die tevens als creatief producent optreedt, en Barry Atsma (Bankier van het Verzet, Mannenharten 2, Klem) spelen de ouders van Engel, een rol van Liz Vergeer.

Interesse in een setbezoek en interviews? Mail galith@triplepentertainment.nl

Geef een reactie