EventLifestyleVrouwen
Je bent hier:

Patty Brard
lanceert eigen schoonmaakcollectie

Televisiepersoonlijkheid en presentatrice Patty Brard lanceert vandaag haar eigen voorjaarsschoonmaakcollectie ‘From PB with Love’ in exclusieve samenwerking met Kruidvat. De collectie bevat diverse schoonmaakartikelen, zoals een afwasborstel, huishoudhandschoenen, stoffer en blik en een vloerwisser. Maar daar blijft het niet bij,  ook huispakken, pantoffels, handdoeken, verschillende soorten tassen, keukenrollen, toiletpapier en een boodschappentrolley zijn onderdeel van de ‘From PB With Love’ collectie. En dat allemaal… in panterprint.

Patty: “Ik ben dol op een stralend schoon huis en een van mijn grootste passies zijn interieur & styling. Daarom hebben wij deze heerlijke schoonmaak- en interieurlijn ontwikkeld. Ik maak het schoonmaken dan ook graag tot een feestje, want ik weet wat het resultaat is en ik weet zeker dat deze collectie er bij iedereen voor gaat zorgen dat er een glimlach op je gezicht verschijnt tijdens het schoonmaken en tegelijk je interieur lekker opfrist.”

De volledige ‘From PB with Love’ voorjaarsschoonmaakcollectie is vanaf vandaag exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en op Kruidvat.nl, zolang de voorraad strekt.

Beleef de collectie
Van 22 februari tot en met 1 maart is deze exclusieve collectie ook te verkrijgen op de Huishoudbeurs. In een speciale Patty Brard Pop-up Shop, ingericht als de huiskamer van Patty, kun je een deel van de collectie bekijken en kopen. Patty zal zelf elke dag een uur aanwezig zijn in deze speciale door haar gecreëerde Pop-up Shop.

Geef een reactie