Free PublicityLifestyleSocial MediaVrouwen
Je bent hier:

Patty Brard en dochter Priscilla Nasi presenteren PRITTY

Presentatrice en televisiepersoonlijkheid Patty Brard en haar dochter Priscilla Nasi lanceren hun sieradenlijn ‘Pritty’. Moeder en dochter hebben voor het eerst samen hun eigen stijl en creativiteit gebruikt om een breed assortiment aan sieraden te ontwikkelen. Van armbandjes tot ringen en van oorbellen tot kettingen; alles is terug te vinden in de eerste Pritty-lijn.

Patty: “Pritty is een combinatie van onze namen, Priscilla en Patty en staat natuurlijk voor je mooi voelen. Het is ons eerste project samen en we zijn er beiden supertrots op!” Priscilla vervolgt: “Pritty is voor mij een droom die eindelijk uitkomt! Ik wilde al zo lang iets met een van mijn grootste passies doen. En zie hier; de eerste collectie sieraden is werkelijkheid! Het uitzoeken van modellen, kleuren en het samenstellen van de moodboards heb ik met heel veel plezier gedaan. Ik heb er oprecht zo van genoten!” Priscilla vult aan: “Het zijn prachtige sieraden geworden voor jezelf, voor moeder en dochter samen, maar ook om te delen met je vriendinnen. Je kunt helemaal losgaan door te mixen en matchen of gewoon subtiel één specifiek item voor jezelf kiezen. Alles kan, het straalt liefde uit en maakt iedereen Pritty.”

Het is voor Priscilla de eerste keer dat ze een eigen lijn uitbrengt in samenwerking met Kruidvat. Patty heeft al een aantal succesvolle collecties van haar merk ‘From PB with Love’ op haar naam staan, maar gooit het nu over een andere boeg. “Het is fijn om mijn dochter zo gelukkig te zien en haar iets te zien doen waar haar hart ligt en waar ze oprecht goed in is. Daarnaast liggen onze smaken dicht bij elkaar en vind ik het geweldig om haar creatief aan te vullen”, aldus Patty.

De collectie is zorgvuldig samengesteld door Patty, Priscilla en het team van Kruidvat en is exclusief verkrijgbaar bij alle filialen van Kruidvat in Nederland en natuurlijk bij Kruidvat online.

Geef een antwoord