Games
Je bent hier:

Technomancer-klasse onthuld in Outriders Broadcast 3

Nieuwe gameplay-video toont de Technomancer en coöpstand

Square Enix heeft de laatste klasse onthuld voor de veelbelovende RPG-shooter OUTRIDERSvan People Can Fly, de ontwikkelaars van Gears of War: Judgment en BULLETSTORM, en Square Enix External Studios, de mensen achter SLEEPING DOGS® en JUST CAUSE®.

Bekijk hier de OUTRIDERS “Co-op Carnage” gameplay-video

In de video zien we hoe de Technomancer samenwerkt met Devastator- en Pyromancer-teamgenoten en zijn vaardigheden demonstreert tijdens een intense loopgravenstrijd, één van de vele uitdagende gevechten die spelers kunnen beleven in OUTRIDERS.

OUTRIDERS is een agressieve, intense en meedogenloze RPG-shooter-ervaring die je als een supermens over het slagveld laat heersen met een werkelijk vrije mix van wapens en krachten. De game daagt je uit je eigen speelstijl te ontwikkelen en slim gebruik te maken van de synergie tussen je krachten, klasse en uitrusting. Speel alleen of bundel je krachten met één of twee andere spelers om dodelijke combinaties te vormen en samen over de vijandige planeet Enoch te reizen.

“De Techomancer is een spectaculaire en flexibele klasse die je in verschillende richtingen kunt uitbouwen, bijvoorbeeld voor crowd-control-gerichte ondersteuning, of als krachtige artillerie-eenheid om vijanden zware schade toe te brengen. Ze zijn een geweldige aanwinst voor elk OUTRIDERS-team”, zegt Bartek Kmita, creative director bij People Can Fly. “De coöp van

OUTRIDERS is een intense en uitdagende ervaring die volop ruimte biedt voor synergie tussen teamgenoten en krachtige combinaties. Spelers moeten als team echt tactisch samenwerken om de grootste uitdagingen in de game te overwinnen.”

Kijk voor meer informatie hier de rest van OUTRIDERS Broadcast #3 – The Technomancer Unveiled: https://sqex.link/BC3Playlist

OUTRIDERS verschijnt tegen het einde van 2020 voor PlayStation 5®, PlayStation 4®, Xbox Series X, de Xbox One-familie van systemen en pc. PEGI 18+.

Geef een reactie