Games
Je bent hier:

Outriders reveal livestream gepland voor donderdag 13 februari

SQUARE ENIX®, makers van de iconische franchises FINAL FANTASY® en TOMB RAIDER®, kondigt vandaag de OUTRIDERS™ Reveal Stream aan, terwijl ook de eerste gameplay-trailer wordt onthuld.

OUTRIDERS is een co-op RPG-shooter voor een nieuwe generatie, gemaakt door People Can Fly, de ontwikkelaars van Gears of War: Judgment en BULLETSTORM, en Square Enix External Studios, de mensen achter SLEEPING DOGS® en JUST CAUSE®.

Bekijk hier de onthullende gameplay-trailer van OUTRIDERS

OUTRIDERS is een RPG-shooter die spelers verplaatst naar en origineel, duister en wanhopig sci-fi-universum. Terwijl de mensheid probeert te overleven in de loopgraven van Enoch, creëer je je eigen Outrider om mee over een vijandige planeet te trekken. Gestuwd door een rijk verhaal dat zich uitstrekt over een gevarieerde wereld, trek je vanuit de sloppenwijken van de First City door bossen, bergen en woestijnen, op zoek naar de bron van een mysterieus signaal.

OUTRIDERS combineert intense gunplay met vernietigende superkrachten en een snel groeiend arsenaal aan macaber wapentuig en uitrusting. De game biedt talloze uren schietplezier, geleverd door een van de beste shooter-studio’s in de industrie.

De OUTRIDERS Reveal Stream wordt gepresenteerd door game director Bartek Kmita; hoofdschrijver Joshua Rubin en presentator Malik Forte. De stream begint op donderdag, 13 februari om 21:00 uur. Je kunt de OUTRIDERS Reveal Stream hier bekijken: www.twitch.tv/squareenix.

“”Het is zeer opwindend om eindelijk te kunnen onthullen waar we de afgelopen vier jaar aan hebben gewerkt,” zegt Bartek Kmita, game director van People Can Fly. “Outriders is de eerste game waar we aan werkten nadat we Epic Games verlieten. We begonnen met een idee voor een game die we altijd al wilden maken, en dat is uitgegroeid tot het meest ambitieuze project ooit voor People Can Fly.”

OUTRIDERS verschijnt najaar 2020 voor PlayStation 5®, Xbox Series X en pc. OUTRIDERS verschijnt ook voor PlayStation 4® en de Xbox One-familie van apparaten.

Geef een reactie