+ 31 (0) 35 - 69 82 106 info@triplepentertainment.nl
Untitled 3

Ontdek de bijzonder realistische Career-stand

Bigben en Breakpoint onthullen de Career-stand van Tennis World Tour in een nieuwe video met commentaar.

Bekijk de video hier.

In de Career-stand van Tennis World Tour is het je voornaamste doel om met je gekozen personage de beste ter wereld te worden. Daarvoor moet je zowel je agenda als je vorm goed in de gaten houden. Deelnemen aan een oefenwedstrijd of een toernooi, trainen of rusten – je keuzes zijn van groot belang voor je carrière. Als je te veel wedstrijden achter elkaar speelt, of onophoudelijk rond de planeet reist, zal de vermoeidheid toeslaan, gaan je prestaties achteruit, en loop je kans jezelf te beschadigen.

De beste strategie? Vind de juiste balans en win toernooien om credits te verdienen. Daarmee kun je personeel aannemen, uitrusting kopen en de entreekosten betalen voor de grotere toernooien.

Zodra je de top hebt bereikt, moet je vechten om daar te blijven. Dat doe je door specifieke doelen te bereiken: win vier Grand Slams, blijf een seizoen lang ongeslagen… er staan je tal van uitdagingen te wachten.

De Career-stand van Tennis World Tour is een unieke en complete spelvariant die je op zeer realistische wijze de carrière van een professionele tennisspeler laat beleven!

Tennis World Tour is vanaf 22 mei verkrijgbaar voor PlayStation®4, Xbox One, Nintendo Switch™ en pc.

Volg ons op Twitter, Facebook en YouTube

https://tennisworldtourgame.com

Over Bigben
Bigben Interactive is een Europese speler die is gespecialiseerd in het uitgeven van videogames en het ontwerpen en distribueren van smartphone-/game-accessoires en audioproducten. De bedrijvengroep, die algemene erkenning geniet vanwege haar capaciteiten op het gebied van innovatie en creatie, wil Europees marktleider worden in al deze bedrijfssegmenten. www.bigben.eu

Over Breakpoint
Breakpoint is een videogame-ontwikkelstudio die is gespecialiseerd in sport. Het team is opgericht door veteranen uit de industrie en bevat diverse experts die deelnamen aan de ontwikkeling van de Top Spin-serie, naast professionele sportconsultants, profspelers en topcoaches.