FilmLifestyle
Je bent hier:

Envisioning Other Futures

Online livestream: 18 februari

Wie kon zich een jaar geleden voorstellen dat ons leven er bijna uit zou gaan zien als een sciencefictionfilm? Een onzichtbaar virus ontregelt alles wat wij tot voor kort voor normaal hielden en zet ons leven totaal op zijn kop. Een nies wordt een moordwapen, mensen verschansen zich achter hun schermen en veranderen langzaam in zoombies

Het multidisciplinaire online en offline platform voor speculatieve fictie Other Futures startte in 2018 met een festival en tentoonstelling in Amsterdam, en bereidt nu haar tweede editie voor in november 2021. De presentatie op 18 februari van de publicatie Envisioning Other Futures bij VondelCS is een van de evenementen in aanloop naar het festival en de tentoonstelling in het najaar.

Other Futures is dé plek voor inspiratie over de toekomst. Other Futures gelooft dat je zelf kunt bouwen aan een recht­vaardiger, inclusiever en schonere wereld. Het begint bij de ver­beelding van alternatieve routes naar de toekomst, maar daar eindigt het niet. De speculatieve fictie van Other Futures is een instrument van verandering.

 

Check hier de livestream via op donderdag 18 februari van 17:00 – 20:00 uur

Geef een reactie